Mooi en rustig landgoed in Umbrië, in de buurt van Todi te koop, Strada Statale 448, in Baschi, Italië

Todi
Eigendom • 900 m² • 1de verdieping
€ 990.000
  1. Het landgoed is gecomponeerd door 22 hectare, verdeeld in 14 van hout, 6 van bouwland, 2 van volgroeide tuin. Het is gelegen op 9 km van de middeleeuwse stad Todi (10 minuten met de auto) in de regio Umbrië en is een uur en half ver van zowel Rome en Florence. Het ligt op een heuvel, 200 meter boven zeeniveau, met een panoramisch uitzicht op de rivier de Tiber en de vallei.

    De belangrijkste Villa is ongeveer 550 vierkante meter, gebouwd in originele klassieke lokale steen. Het heeft twee verdiepingen en een ondergrondse tunnel die leidt naar de kelder met de wijnkelder en een multifunctionele ruimte vol licht. Er zijn 6 slaapkamers en 7 badkamers. Er zijn 3 Open haarden. De vloer is in van Cotto Antico. De Portico is 150 vierkante meter. Het rechthoekige zwembad is een mozaïek 16x8. In de tuin is er de basis van een voormalige Tennisbaan.

    De garage is voor twee auto's en er is een Berging voor tuingereedschap ernaast. Naast de is een bijgebouw (een gebouw om te worden afgewerkt op twee verdiepingen met de mogelijkheid om een derde toe te voegen). In de belangrijkste Villa gebied is er ook een prive- put die gratis water en een Amerikaanse grote grootte barbecue en oven bieden.

    Het landhuis is ongeveer 350 vierkante meter, gebouwd in originele klassieke lokale steen ook, en is gelegen op ongeveer 100 meter afstand van de belangrijkste Villa. De begane grond op dit moment is een opslagplaats, maar kan gemakkelijk worden omgebouwd in een grote zitkamer, eetkamer en keuken. De Firs Floor is bewoonbaar en bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, 1

    woonkamer en keuken. Ook dit huis heeft een eigen bijgebouw ernaast (een mogelijke kleine Lodge keeper) en een open haard.

    Door zijn karakteristieken kan het landgoed op veel verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld: een grote prive-residentie, een Agritoerisme, een B & B, een wellness-centrum, een bedrijf terugtrekken plaats, een bruiloft plaats, enz. Het landgoed kan worden gekocht in zijn geheel als geheel, of opgesplitst in twee afzonderlijke eigenschappen. Privé, geen agentschap.

Oppervlaktes

Woonkamer900 m²
Perceel220000 m²
Kelder1 m²
Barbecue
Gemeubileerd
Internet
Satelliet-tv
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

Todi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar1970
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens