Gebouw te koop in Rua Álvares Cabral, Porto, Portugal

Porto
Gebouw • 8 kamer(s) • 8 bed. • 8 bad. • Opsplitsing
€ 1.300.000

Emblematisch gebouw, gelegen aan de Rua Álvares Cabral in Oporto, gebouwd aan het begin van de twintigste eeuw door de meester van de werken Manuel Alves Ferreira, auteur van andere gebouwen in dezelfde straat. Het gebouw Álvares Cabral heeft een project van herkwalificatie, geschreven door architect Fernando Faria, goedgekeurd door de gemeenteraad van Porto, met goedgekeurde horizontale eigenschap en met project van specialiteiten in de laatste fase van de goedkeuring.
Het project presenteert een architecturale oplossing die een hele kijk op het bestaande stedelijke landschap waardeert. Luminositeit was een prioritaire factor bij de ontwikkeling van dit project, dat ventilatie en natuurlijk licht mogelijk maakt en garandeert.
Het biedt de meest opmerkelijke hedendaagse architectuur oplossingen, terwijl het integreren van een imposant herenhuis uit het begin van de vorige eeuw. Het interieur is aangepast en opnieuw ontworpen om een eigentijdse levensstijl te bevorderen, comfort en goede smaak te bieden, in elk detail, in alle hoeken en gaten.
De stad Porto, bekend als Cidade Invicta, is de op één na grootste in Portugal, Rua Álvares Cabral ligt tussen het gebied van Boavista (Cedofeita) en het centrum van Porto (Praça da República), en biedt een uitstekende gelegenheid voor huisvesting of investeringen, met Typologieën variërend tussen t0 en T2 + 1. Een uniek en modernistisch project gelegen in een eersteklas gebied van Porto, gekenmerkt door de grote paleizen en herenhuizen van andere tijden.

Fantastische kans! Uniek project in de stad Porto! Neem contact op!

VASTGOEDPROMOTOR: Prosaico e Original, Lda.

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers8
Badkamers8
Balkons6
Garages (binnen)1
Terrassen1
Balkon
Lift
Terras

Porto

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens