Mooi strandappartement met uitzicht op Palm Jumeirah

Unnamed Rd - Dubai - United Arab Emirates - Dubai - United Arab Emirates
Nieuw appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 3 bad. • 110 m² • 19de verdieping
€ 607.190

Luxe appartementen aan het strand. Toegang tot Private Beach en Palm Jumeirah/ Dubai Marina Sea View - Betaal 5% om een unit te boeken. 50% registratiekosten ontheffing. Voorzieningen: Zwembad, BBQ-ruimte, speeltuin voor kinderen, fietspad, kinderdagverblijf.

Bij Marina Vista beleef je een droom aan zee vanaf je deur. Elk appartement deelt een visuele verbinding met het water. Elk detail belichaamt easygoing elegantie, perfect aanvulling op het strand omgeving. Kies tussen appartementen aan het strand met een strand met een ononderbroken uitzicht op Dubai Marina en de Arabische Golf. Live leven geïnspireerd.

Marina Vista is bedacht met echte liefhebbers van de zomer in het achterhoofd. Strakke lijnen en uitgestrekte glazen panelen geven het zijn reputatie als de meest eigentijdse van de collectie. Kamers koesteren in zonlicht, easygoing texturen en een kust-geïnspireerde palet van wit, beige en blauw draagt verder bij aan de 'eindeloze zomer' vibe.

Miami Style Living
Met klaar toegang tot strandsporten, yachting en een eigen fitnessruimte, geniet je van de gezondste levensstijl in Marina Vista. Het prachtig gelegen zwembad is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag werken en gewoon te profiteren van het uitzicht. Bovendien wacht er een groot aantal eetgelegenheden, winkels en entertainment van wereldklasse op de Boulevard aan het strand.

Volgende toren heeft ontwerp van Elie Saab

Neem contact met ons op voor meer informatie of dubai accommodatie tour.
Hart van de stad
Uw partner in Dubai

009715443855939

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers3
Toiletruimten3
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlaktes

Woonkamer110 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Zwembad

Dubai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
SoortAppartement
Bouwjaar2019