Waterfront Eigendom! Prachtig uitzicht! Freehold, minder dan 1 uur rijden van Auckland

Lake Puketi, 685 Karioitahi Rd
Nieuw huis • 3 bed. • 2 bad. • 125 m²
€ 423.591

Deze prachtige vrijstaande titel Waterfront Property ligt op de kliffen van Karioitahi Beach met een prachtig uitzicht op de klif.

Op weg naar het zuiden, op minder dan een uur rijden van Auckland, is dit de perfecte probleemloze accommodatie voor diegenen die op zoek zijn naar een Bach, vakantiehuis, huis, toevluchtsoord of een perfect onderhoudsvrij pand voor degenen die veel tijd in het buitenland doorbrengen.

Deze unieke architectonisch ontworpen build bevordert de ontspannen rustige omgeving en complimenteert de glooiende heuvels met de oceaangolven en geniet van een panoramisch uitzicht op de oceaan.

Gloednieuwe bouw, een prachtig uitzicht op zee, deze accommodatie is een absolute koopje voor $ 760.000, inclusief volledig ingericht! Klaar om binnen te lopen, jezelf een glas wijn in te schenken en te genieten van het geweldige uitzicht.

Dit is ruim twee slaapkamers, twee ensuite villa is ontworpen om u opties te geven. Deze accommodatie bevat castaways unieke beheerovereenkomst met volledige veelzijdigheid en probleemloos eigendom. Deze villa aan de oceaan op een eigendomstitel in Castaway's Resort biedt u de mogelijkheid om een inkomen te verdienen terwijl u niet verblijft, of, blijf zo lang als u wilt, u kiest!

We hebben verdere opties beschikbaar, prijs variërend van $ 760.000 - $ 1.035.000 nzd, afhankelijk van welke kavel u kiest: )

Villa met 2 slaapkamers Vanaf $ 760.000 volledig ingericht

Villa met 3 slaapkamers Vanaf $ 835.000 volledig ingericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Amber op +64 27 319 3797 of mailen villas@castawaysdevelopments.co.nz

Ga anders naar onze website:
https://www.castawaysdevelopments.co.nz/

Aan het water, in de buurt van Auckland, South Auckland, Waiuku, Bach, Vakantiehuis, Investering, Huis, Appartement, Uitzicht op zee, klif, landelijk, open ruimte, resort, Castaways Resort, Castaways Villas, Villa's, Oceanfront, Land, land

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletruimten2
Carports2

Oppervlaktes

Woonkamer125 m²
Perceel816 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Internet
Satelliet-tv
Vaatwasser

685 Karioitahi Rd, Lake Puketi

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2020