Dick's Point Townhouse

Nassau, Dick's Point Road
Appartement met terras • 3 bed. • 3 bad. • 2200 Vierkante voet
€ 696.537

Word elke ochtend wakker met absoluut geweldig uitzicht op de oceaan vanaf dit 3 bed, 3,5 bad Dick's Point herenhuis! Perfect voor watersporters, deze eenheid heeft een felbegeerde dok slip, compleet met kracht en water en de bescherming van een golfbreker. Rose Island is een super gemakkelijke reis en zoals elke schipper weet, kun je niet verslaan met uw boot bij uw achterdeur!

De onlangs gerenoveerde keuken is een genot om in te koken en de open woon- en eetruimtes kijken uit op de prachtige blauwe wateren, met Paradise en Athol-eilanden, Salt Key en de Narrows in de verte. Zittend op de overdekte patio, genietend van de koele zeebries, is er altijd iets cools in zicht, of het nu een vloot van junior zeilers, af en toe een dolfijn, springende straal of een zwerm meeuwen is.

Complexe voorzieningen zijn veiligheid, plus een tennisbaan, en zwembad - geweldig voor fit en plezier! Deze eenheid heeft orkaan impact deuren en ramen, een generator, twee aangewezen parkeerplaatsen en is gelegen op minder dan een mijl van Montagu, met Harbour Bay Shopping Center een vijf minuten rijden en Paradise Island is slechts tien minuten afstand, waardoor het een geweldige oostelijke locatie.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3
Toiletruimten1

Oppervlaktes

Woonkamer2200 Vierkante voet
Airconditioning
Barbecue
Gemeubileerd
Internet
Satelliet-tv
Tennis
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

Dick's Point Road, Nassau

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
Nummer40393