Huis voor Kopen in Marbella, Spanje

Marbella
Villa • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 500 m² • referentie: MHSP2039
€ 4.665.629


Individueel ontworpen

Het interieur van alle 18 villa's is individueel ontworpen. Elke villa is uniek. U kunt eenvoudig kiezen uit de interieurstijl die het beste bij u past. Sommige villa's zijn conservatiever in kleurkeuze, andere zijn gedurfder. Alle meubels zijn ofwel zorgvuldig geselecteerde topmerken, of zijn exclusief ontworpen voor elke villa door UDesign, en is dus niet beschikbaar op de open markt.

Duidelijke weergaven

Alles is ontworpen rond het uitzicht. Niet alleen de ontwikkeling als geheel, maar elke villa is perfect georiënteerd om het uitzicht te maximaliseren. In elke villa staat niets het uitzicht in de weg. Kamerhoge ramen schuiven terug in de muur, om de woonkamer naar buiten te brengen op het terras. Kozijnen zijn erg dun, dus zelfs in gesloten toestand is er nauwelijks een barrière tussen binnen en buiten.

Wereld design

Open plan: geen muren die de gemeenschappelijke woonruimtes verdelen Grote terrassen: met verschillende gebieden om te zonnebaden, dineren en ontspannen.

Ruime tuinen: alle tuinen zijn groot genoeg voor moestuinen, indien gewenst. True Infinity Pools: het uitzicht vanaf het zwembad is op de zee en niets daartussenin. Bespoke Spaces: ruimtes voor entertainmentruimtes, sportscholen en kantoren.


Lees hier meer over de ontwikkeling:

http://www.mulberry-realestate.com/new-development...



Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via +350 20042737 of info@mulberry-realestate.com.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer500 m²
Perceel348 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Marbella

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens