Luxe villa aan het strand te koop in Bukti, Noord-Bali

Buleleng
Villa • 9 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 550 m² • Begane grond • referentie: www.kubudayuh.com
€ 500.918

ABSOLUTE VILLA AAN HET STRAND OP GROOT PERCEEL

Gelegen direct aan het strand in een rustige omgeving aan de prachtige noordkust van Bali vindt u deze comfortabele, ruime villa. Deze villa is gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en afwerking.
Het invoeren van de oprit van klassieke kasseien door de poorten eerst vindt u de grote garage met carport, gebouwd in dezelfde stijl als de belangrijkste villa. Naast de garage is een klimaatruimte geïnstalleerd om uw voedsel langer op te slaan.
De enorme tuinen wikkelen zich rondom de villa en zijn aangelegd in een weelderige, tropische stijl met volwassen vegetatie om overdag mooie tinten te bieden. Meerdere terrassen en waterpartijen dragen bij aan de ervaring van ontspanning. Voor het hoofddek loopt een prachtige visvijver met Koi.
Een prachtig uitzicht over de Bali zee kan worden genoten vanuit elke kamer, alle terrassen en vanaf het zwembad met uitgebreid zwembad dek vanwege de ongeveer 100 m. kustlijn die grenst aan het pand.
Het vrij gevormde zwembad heeft een aparte jacuzzi deel in het voor een optimale ontspanning en een buitendouche is geïnstalleerd tussen het zwembad en de zee.

De belangrijkste villa is gebouwd met hoogwaardige materialen. Decoratieve muren bevatten hardhouten deur- en kozijnen. De ramen zijn gemaakt van gesneden glas, wat een indicatie is van het afwerkingsniveau in de hele villa. Alle kamers zijn uiteraard voorzien van airconditioning.

Drie ruime slaapkamers openen zich tot het terras aan de zeezijde, allemaal met een eigen complete badkamer.   Naast de grote, L-vormige woonkamer bevindt zich een apart toilet.
Ook de openstelling voor het terras aan zee is een vierde kamer, momenteel ingericht als een fitnessruimte.

De gescheiden maar open keuken met bar is uitgerust met enorme opbergruimte, alle moderne apparaten en een zeer handig eiland met fornuis, design afzuigkap en ruime werkruimte. De hele keuken is afgewerkt met stenen werkbladen.
Badkamers en toilet hebben extractie ventilatoren om vochtige lucht te extraheren.

Aan de kust in de tuin vindt u een grote baal bengong (Balinese overdekte terras) met voldoende ruimte om te dineren of loungen. Door het hele pand is decoratieve verlichting geïnstalleerd die de villa en tuinen een gezellige sfeer geeft, ook 's avonds.

Als u op zoek bent naar een echt privé stukje paradijs in een rustig maar perfect bereikbaar gebied, is deze prachtige accommodatie aan het water zeker een must see.
Deze prachtige villa wordt aangeboden freehold of erfpacht. Alle vergunningen en vergunningen zijn in orde.
 

Ruimten

Kamers9
Verdiepingen1
Slaapkamers3
Badkamers4
Toiletruimten4
Appartementen3
Carports1
Garages (buiten)1
Parkeerplaatsen (binnen)1
Parkeerplaatsen (buiten)2
Terrassen4

Oppervlaktes

Woonkamer550 m²
Perceel2725 m²
Airconditioning
Alarm
Gemeubileerd
Internet
Satelliet-tv
Terras
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Garage

Buleleng

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2004