Prachtig ontworpen handtekeningvilla met 5 slaapkamers op Palm Jumeirah

Frond F
Herenhuis • 5 bed. • 5 bad. • 800 m² • Tuin-niveau
€ 13.907.128

We zijn verheugd om deze uitzonderlijke volledig geüpgradede Signature Villa op Palm Jumeirah te presenteren.

Deze prachtige villa ligt op een toplocatie op Frond P en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Dubai Marina. De villa is volledig gerenoveerd en opgewaardeerd met behulp van de beste materialen van over de hele wereld. Oorspronkelijk gebaseerd op het ontwerp van de Great Rotunda Signature Villa, is de interne leefruimte uitgebreid tot 8000 m². De tuin is prachtig aangelegd als aanvulling op het interieur van de villa en heeft een uitgebreid zwembad.

Een Italiaanse op maat ontworpen deur is de belangrijkste ingang naar de villa, waar de schoonheid en kwaliteit van het interieur onmiddellijk merkbaar zijn. Topkwaliteit marmer geïmporteerd uit Europa en Canada is smaakvol gebruikt voor de vloer, terwijl hoogwaardige Italiaanse witte travertijn siert de muren in de hele villa. De geluids-, visuele en lichtthema's zijn zorgvuldig geselecteerd met premiummerken die voornamelijk uit Italië en Duitsland zijn geïnstalleerd.

De begane grond bestaat uit een grote keuken met Gaggenau-apparatuur, eetkamer, familiekamer, Majlis, barlounge, speelkamer en logeerkamer. De bovenverdieping heeft vier ruime slaapkamers, kantoorruimte en een groot terras.

Dit prachtige huis is een waar meesterwerk aan het water en ideaal voor iemand die op zoek is naar een Palm Jumeirah villa met uitzonderlijke afwerking. Een complete specificatielijst voor de hoogwaardige meubels, armaturen en apparatuur kan op aanvraag worden verstrekt.

wij bieden een op maat gemaakte vastgoedzoeker service voor al uw onroerend goed behoeften voor Signature Villa, Palm Jumeirah villa's en overal in Dubai. We zijn niet alleen vastgoedadviseurs, we zijn trots op onze vriendelijke en professionele aanpak, waardoor uw volgende woningverhuizing gemakkelijk wordt.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers5
Toiletruimten2
Parkeerplaatsen (binnen)4

Oppervlaktes

Woonkamer800 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

Frond F, Dubai