Maisonette 620 m² te koop

Volos
Eigendom • 4 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 620 m² • 23de verdieping • referentie: 10834-5182
€ 2.200.000

De residentie ligt 12 km buiten de stad Volos, in het kustgebied van Saint Stefanos, met een immens uitzicht op de stad Volos, de Pagasitikos golf en de historisch beroemde berg van Centauren, Pilion.
Ons gebied is een van de meest bekende in Griekenland en is een van de eerste keuzes om zowel te leven en te bezoeken als toerist, omdat, naast de prachtige stad Volos van 150.000 inwoners, er ook het complex van de "Sporaden" eilanden (Skiathos, Skopelos, Alonisos, Skiros) en de magische berg Pilion.
De residentie van 620 m² is gelegen op een terrein van 1280 m² met een prachtig uitzicht.
Het heeft vier meelsoorten, als volgt beschreven:
Kelder: Garage met 3 plaatsen voor auto's, raffinaderijketel met cv-brander - elektrische generator- en waterbehandeling 8 cbm.
1e verdieping: appartement 120 m² met woonkamer, open haard, keuken, toilet, badkamer. slaapkamer
Serviceruimte (met een onafhankelijk toilet en badkamer)
2e verdieping: Entree van het huis met een grote woonkamer met eettafel van 12 zitplaatsen, open haard twee woonkamers, zitkamer, keuken met eigen ingang en toilet, en een zeer groot balkon (ca. 50 m²)
3e verdieping: Grote slaapkamer met balkon, onafhankelijk toilet- badkamer en grote kasten, tweede slaapkamer met balkon, derde slaapkamer met balkon en tweede grote badkamer.
4e verdieping: Zolder: Enkele ruimte gebruikt als opslagruimte
Elke verdieping van het huis heeft een immens uitzicht op de omgeving, maar ook op de stad Volos en de berg Pilion. Ze hebben ook de hele dag zon en zijn verbonden met de interne lift en trap. De woning is uitgerust met producten van hoge kwaliteit, zowel wat betreft hun gebruik als hun combinatie als het gaat om de decoratie van het huis.
De selecties werden gemaakt door de beste in hun soort.
De omgeving is als volgt ontwikkeld:
op de bovenste verdieping is er een prieel 80m² met een marmeren eetkamer van 12 zitplaatsen en een keuken met BBQ, een grote verharde ruimte van ongeveer 300 m² op het middelste niveau is er een zwembad van 60 m² en een tuin
Op het lagere niveau zijn er drie grote tuinen met palmbomen, bloemen en andere bomen.
De hele woning, inclusief de omliggende ruimte van de woning, is perimetrisch bedekt met een stenen muur, waarvan de stenen zijn afgeleid van de opgraving van het gebied en dus is er een harmonie met de rest van de omgeving van het gebied.
De residentie is 12 jaar geleden gebouwd en verkeert in een uitstekende staat, luxueus in zijn binnenruimte. Het werd gebouwd onder toezicht van de eigenaren, met materiaal van hoge kwaliteit en wordt tot nu toe bewoond door de eigenaren.
De residentie omvat ook een alarmsysteem voor de beveiliging en een persoonlijk contract met een privébedrijf voor de veiligheid ervan.
Tot nu toe is er nooit een probleem geweest van inbraak en inbraak of diefstal.

Ruimten

Kamers4
Verdiepingen4
Slaapkamers4
Badkamers3
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlaktes

Woonkamer620 m²
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Alarm
Garage
Tuin

Volos

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op stad
SoortHuis
Bouwjaar2002
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens