Gebouw voor Kopen in Gavarda, Spanje

Gavarda
Gebouw • 17 kamer(s) • 17 bed. • 5 bad. • 1204 m² • referentie: BG578-GAVARFV/4727
€ 230.000
GEBOUW MET GROTE PARKEERPLAATS VOOR BEDRIJVEN IN GAVARDA

Gebouw te koop in Gavarda, gemeente van de Ribera Alta van Valencia, goed verbonden door de Mediterrane snelweg (A7) met directe toegang tot de stad.

Dit zijn twee registerboerderijen die intern zijn samengevoegd en als geheel zijn geëxploiteerd.

Een van de gebouwen bestaat uit een doorschijnende kelder van ongeveer 120 m2, begane grond van 246 m2 en twee in hoogte van respectievelijk 246 m2 en 100 m2. Op de begane grond is er een receptie, keuken en 5 slaapkamers met wastafel, twee badkamers en verschillende kamers voor de service van het hostel-residence. Het heeft ook twee patio's van verlichting die kunnen worden ingericht Engels patio type. Op de eerste verdieping zijn er 7 slaapkamers met wastafel, twee badkamers en meer servicekamers en ten slotte op de tweede verdieping twee tweepersoonskamers met wastafel, een kleine keuken, een complete badkamer en andere kamers voor service. Het heeft een achterste nooduitgang met uitgang naar de privéparkeerplaats die behoort tot de andere boerderij die hieronder wordt beschreven.

Het tweede gebouw bedoeld voor bar-cafetaria en huisvesting bestaande uit een kelder en een begane grond, elk niveau van 246 m2. Op de begane grond hebben we een bar-cafetaria van 140 m2, een huis van e57 m2 en de rest kleedkamers, badkamer, magazijn en servicekamers. Het bovenste terras van 246 m2 is beloopbaar en kan worden gebruikt als een chill out terras met dominant uitzicht over de omgeving en zeer onafhankelijk. Het perceel meet 1.299 m2, waarvan 246m2 is gebouwd, de rest is bestemd om toegang te krijgen tot de parkeerplaats en het parkeren zelf, gelegen aan de achterkant van de twee gebouwen.

De kelders van de twee gebouwen zijn samengevoegd en hebben directe toegang van buitenaf om het ook te gebruiken als parkeerplaats of een ander gebruik dat u wilt geven.

De mogelijkheden om deze woning te exploiteren zijn divers van een cafetaria, een hostel, residentie, hotel ... enz. Het heeft al de juiste verdeling want er zijn 17 zeer ruime zalen, openbare diensten en een grote cafetaria.

Denk niet twee keer na en kom het zien.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als u op de extra link aan het einde van deze pagina klikt, krijgt u toegang tot onze website, fincasvalencia.net rechtstreeks, waar u een 360º virtuele rondleiding door het huis kunt maken, zonder dat u een speciale bril nodig hebt.

"Door uitdrukkelijk mandaat van de eigenaar, brengen we dit pand exclusief op de markt, wat een kwaliteitsservice, een eenvoudige, eenvoudige behandeling en zonder tussenkomst van derden garandeert. Om deze reden, stoort de eigenaar, de bewoners van het pand, de buren of conciërges van het gebouw of de urbanisatie, indien van toepassing. Hartelijk dank voor uw begrip. Als u een makelaar bent en een klant heeft voor deze woning, bel ons dan, we werken graag mee aan deze en andere operaties."

De beschrijving van deze woning en afbeeldingen zijn louter informatief en in geen geval contractueel, en kan worden gewijzigd door Fincas Valencia Real Estate Consultants zonder enige aansprakelijkheid jegens derden te impliceren.

Ruimten

Kamers17
Slaapkamers17
Badkamers5

Oppervlaktes

Woonkamer1204 m²
Perceel1545 m²
Airconditioning
Balkon
Terras

Gavarda, Gavarda

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens