Studio's, een en twee bedden, appartementen met zeezicht in het prachtige Budva, Montenegro - Vanaf slechts £ 48.000!!!!!

Bečići
Studio appartement • 1 bad. • 30 m² • Nu beschikbaar
€ 57.123

We zijn erg blij en trots om onze klanten nog een geweldige deal te hebben gevonden, we krijgen eindeloze vragen voor goed geprijsde appartementen in het prachtige land Montenegro, en na weken van onderhandelingen zijn we blij dat we eindelijk met gewoon de best geprijsde en locatiedeal op de markt zijn gekomen!

Niet ver van de stad Budva ligt het populaire Becici resort, waar de meest aantrekkelijke Montenegrijnse hotels met vier en vijf sterren en een van de mooiste stranden zich bevinden. Hier bevindt zich een nieuw complex. Het complex is momenteel in aanbouw en de oplevering is gepland voor de zomer van 2022.

U kunt kiezen uit appartementen met één of twee bedden,

Het complex biedt de volgende diensten:

- Finse sauna,
- Turks bad,
- Jacuzzi;
- een opleidingsruimte,
- een speelkamer voor kinderen,
- lobby met receptie,

Daarnaast heeft het complex personeel om de netheid te handhaven en de veiligheid te bewaken.
De afstand tot de zee is 800 meter.


Verdiepingen: 7
Verdieping: 2 - 6
Oppervlakte: 50,24 - 55.47 m2
Slaapkamers: 1 - 2
Badkamers: 1
Parkeren: Ja
Nieuw / wederverkoop: nieuw
Afstand tot de zee: 800 m

Studio's vanaf £ 48.000
Een bed Froms £79.000
Twee bedden vanaf £84.600


De Redland Property Group is een samenwerking van de beste agenten en ontwikkelaars over de hele wereld, die samenkomen om u, de klant, de beste vastgoedbeleggingsdeals te bieden die beschikbaar zijn.

We treden op als de tussenpersonen, tussen koper en ontwikkelaar, we verkopen of bouwen zelf niets en blijven daarom volledig onpartijdig, we accepteren geen klantgelden of kosten voor onze diensten, de ontwikkelaars waarmee we werken betalen ons een commissie, dus als bedrijf verdienen we alleen geld als onze klanten 100% tevreden zijn met de deals die we promoten en ze rechtstreeks kopen.

We weten dat elke koper /investeerder zijn eigen specifieke criteria en budget heeft, dus we hebben onze gepromote projecten gecategoriseerd in 'investeringstypen' om het zoeken en beoordelen een beetje gemakkelijker te maken.

De Redland Property Group heeft meer dan 100 jaar collectieve ervaring in de overzeese vastgoedbeleggingsindustrie, werkend als agenten, ontwikkelaars, advocaten en accountants, we zijn echt uitgerust om elke situatie aan te pakken en staan klaar om te helpen en te adviseren op elke manier die we kunnen door uw aankoop, van een enkel onroerend goed of investering, tot volledig beheer en het opbouwen van uw portefeuille.

Wij zijn een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd bedrijf en met kantoren net buiten Londen, en zijn volledig geaccrediteerd door de AIPP (Association of International Property Professionals). We zijn altijd blij om elkaar persoonlijk te ontmoeten om onze kansen te bespreken, dus als u in de buurt bent, waarom belt u ons dan niet en we kunnen een afspraak maken, aarzel dan ook niet om te zien wat onze klanten over ons zeggen op de toonaangevende, onafhankelijk geverifieerde beoordelingswebsite trustpilot

Ruimten

Badkamers1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlaktes

Woonkamer30 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Bečići

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2021