Huis voor Kopen in Odessa, Oekraïne

Odessa
Half vrijstaand huis • 5 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 400 m² • 1de verdieping • referentie: 116020002-9
€ 981.186
Het Santa Bay-complex is een uniek architectonisch meesterwerk op de grens van Arcadia en Fontana langs de Novoberegova-straat in de wijk Primorsky van Odessa, direct aan de zeekust. Het is gelegen op een grondgebied gesloten van nieuwsgierige blikken, bewaakt 24/7, in het centrum van alle evenementen, maar weg van de drukte en het belangrijkste verkeer. De sneeuwwitte huizen van de buren zijn ontworpen in dezelfde stijl van constructivisme. In de omgeving is het centrum van het zomerse nachtleven van het zuiden van Oekraïne - Arcadia, met een rijke selectie van diensten, etablissementen en entertainment voor elke smaak.

Een stijlvol huisje in de eerste lijn van de zee is ideaal voor een modern gezin. In 4 niveaus op 400 vierkante meter + zomerruimtes heeft alles zijn plaats. Modieuze afwerkingen in rustgevende kleuren en apparatuur namen een jaar in beslag en werden in 2018 voltooid. Lichte en warme ruimtes met het geluid van de golven en de geur van de zee.

Het huis heeft 3 slaapkamers met hun eigen kasten, 3 badkamers, 2 woonkamers en 3 keukens - winter en zomer, een patioterras met een zwembad, een sauna, een fitnessruimte, een speelkamer voor kinderen, een grote bijkeuken voor het opslaan van alles, 130 m² exploiteerbaar dak met levende planten, een plek voor buitenspellen, een prieel en een barbecue, een garage voor 2 auto's.

Handige communicatie tussen verdiepingen - met behulp van een glazen lift en een marmeren / houten trap.

Het huis is uitgerust met alle moderne systemen voor een comfortabel leven in het centrum van de metropool. Kanaal split airconditioning systeem. Systeem van de ingebouwde centrale stofzuiger op het huis. Videobewaking van de kamers van het huis en de perimeter + alarmsysteem met 24/7 controle vanaf een smartphone. Verwarmd buitenzwembad. Natuurlijk houten slaapkamermeubilair - Calligaris. Keukenmerk Elnova op bestelling. Eettafel en stoelen van het Italiaanse merk Calligaris. Bosch-apparaten - wasmachine, droger, vaatwasser, oven, fornuizen. Interieur en decor items uit verschillende delen van de wereld. Natuurlijk houten parket. De decoratie gebruikte natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Alle materialen zijn hypoallergeen.

Alle centrale communicatie tegen standaard stadstarieven: elektriciteit, water, gas, riolering.

Panoramisch uitzicht op de Arcadia Bay en uw eigen toegang tot de Health Route - als een bonus.
Er is niets beter dan leven aan zee!

Het object wordt aangeboden door de vertegenwoordiger van de eigenaar op de voorwaarden en tegen de prijs die met hem zijn overeengekomen, zonder commissie voor de koper.

Ruimten

Kamers5
Verdiepingen4
Slaapkamers3
Badkamers3
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlaktes

Woonkamer400 m²
Totaal400 m²
Balkon
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Fitnesscentrum
Garage
Parkeerplaats
Sauna
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

Odessa

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2018