Villa in Marbella (Spanje) in Mede-eigendom

Marbella, 40 Av. de los Acebos
Coeval villa • 5 bed. • 5 bad. • 635 m² • Begane grond • referentie: Villa Lavanda
€ 357.021

OPMERKING: De getoonde prijs komt overeen met 1/8e eigendom van het onroerend goed. Ons Secconda mede-eigendomsmodel stelt kopers in staat om een luxe tweede huis te bezitten voor 1/8 van de kosten, zonder het gedoe van het bezitten en onderhouden van een volledig huis. Het begint allemaal met Secconda die voor elk pand een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht en via welke mede-eigenaars eigenaar zijn van de woning. Mede-eigenaren hebben de flexibiliteit om het bedrag van het onroerend goed te bezitten dat voor hen geschikt is 1/8 eigendom stelt de eigenaar in staat om 44 nachten in het jaar van het onroerend goed te genieten. Ga voor meer informatie naar www.secconda.com.

Deze unieke Villa Lavanda, is gelegen in het verborgen juweel van Marbella, Mirador de Cabopino, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

Het pand is gerangschikt in drie niveaus. Op de begane grond is er een ruime woon-eetkamer met open keuken, een logeerkamer met een kleedkamer en een eigen badkamer, allemaal met toegang tot de grote terrassen met het verbazingwekkende overloopzwembad. Op de bovenste verdieping zijn er drie slaapkamers met eigen badkamer met toegang tot een terras met solarium met een spectaculair uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee. Op het lagere niveau is er een eigen tweepersoonsslaapkamer met een patio, berging en machinekamer.

Onze villa is volledig ingericht en professioneel ingericht. De open keuken is volledig uitgerust met top of the line apparatuur die het waard is van een chef-kok.   Airconditioning warm en koud, vloerverwarming in de hele villa, privétuinen rondom het overloopzwembad, hoogwaardige porseleinen vloeren en houten vloeren in de slaapkamers.

De golfbaan, het uitzicht op zee en de geweldige lay-out is slechts een paar kenmerken van wat uw Secconda-huis te bieden heeft. Gaat niet alleen over het bezitten van uw villa, maar ook over de Secconda-ervaring.

Aarzel niet en neem contact met ons op om ons model te bekijken en te kiezen wat het beste is voor u en uw dierbaren.

Wij helpen u vanaf de eerste bezichtiging tot uw eerste aankomst in uw Secconda-huis

Wees geen huurder, door een eigenaar
U BEZIT, wij beheren.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers5
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer635 m²
Perceel851 m²
Airconditioning
Alarm
Garage
Gemeubileerd
Internet
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

40 Av. de los Acebos, Marbella

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2021
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens