Prachtige Ibiza stijl luxe villa te koop in Javea

Jávea, 39 Camí de les Sortetes
Villa • 4 bed. • 3 bad. • 275 m² • 2de verdieping
€ 1.175.000

Deze prachtige nieuwe ibiza-stijl luxe villa te koop in Javea is klaar om te worden genoten.

Uniek ontworpen met zachte randen, traditionele stenen afwerkingen met glasmix, deze prachtige nieuwe ibiza-stijl luxe villa te koop in Jávea is gelegen op een prachtig perceel met een panoramisch uitzicht op de Jávea-vallei, de berg Montgó en, natuurlijk, de Middellandse Zee.

De belangrijkste woonkamer van het pand heeft een zwevende trap, open haard, open keuken en toegang tot zowel de terrassen als het overloopzwembad met uitzicht op het strand. Het heeft ook toegang tot een mooie patio met een prachtige palmboom die ons een goede schaduw biedt. Op deze verdieping zijn er ook twee slaapkamers met badkamers.

Op de bovenverdieping bevindt zich de ruime master suite, zeer ruim, met badkamer en suite, en nog een slaapkamer die toegang heeft tot, mogelijk, het grootste terras dat een woning qua grootte kan hebben.

De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing, vloerverwarming en airconditioning natuurlijk. Er is een groot verschil van deze woning ten opzichte van de aangrenzende vanwege de unieke stijl.

De constructie van deze woning is bedoeld om trouw te blijven aan een ontwerpethiek en waar mogelijk teruggewonnen hout te gebruiken, deuren om modern comfort te combineren met traditioneel Ibiza-ontwerp / Spaanse stijl.

Javea is altijd een goed en verstandig alternatief geweest voor Ibiza. Javea heeft hetzelfde kristalheldere water, ongelooflijke stranden en spectaculaire natuurparken, maar het ligt niet op een eiland, maar op een klein eindje rijden van Valencia en Alicante.
Hoewel de populariteit van Javea een opmerkelijke toename heeft gehad, zijn er hier veel beperkingen op de bouw, wat betekent dat er geen grote resorthotels zijn en het gebied zijn natuurlijke aantrekkingskracht heeft behouden met beperkte constructie in het gebied.

Het Nationaal Park Montgó in het noorden en het Nationaal Park Granadella in het zuiden betekent dat Jávea wordt omgeven door een verbluffende natuurlijke schoonheid, biedt enkele van de beste stranden met blauwe vlag aan de kust en een fantastische selectie restaurants met verse producten en heerlijke mediterrane gerechten.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer275 m²
Perceel1039 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Zwembad

39 Camí de les Sortetes, Jávea

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens