Huis te koop in La Marina, Spanje

Elche, La Marina
Vrijstaand huis • 3 bed. • 3 bad. • 144 m²
€ 299.000

Deze prachtige legale en gerenoveerde woning is gelegen in de buurt van de stranden op slechts 5 minuten met de auto (ongeveer 3 km afstand) en heeft het certificaat van bewoonbaarheid.

 

De woning heeft een grote woonkamer met open haard en aparte eetkamer, 3 slaapkamers met inbouwkasten (zeer ruime slaapkamer met kleedkamer), 2 badkamers (master bedroom en suite met dubbele wastafel en bad en douche), 1 volledig uitgeruste moderne keuken met koelkast en vaatwasser inbegrepen, glazen glazen terras met glazen gordijnen. Het huis heeft warme en koude airconditioning kanalen door het hele huis.

 

Het perceel van 2.000 vierkante meter is vlak en volledig omheind en er is een prachtig zwembad met terras om te zonnebaden en een patio met muren voor privacy. Er is ook een mooie pergola met tuintafel en garage.

Binnen het perceel is er een gebouw van 44 m2 met 3 slaapkamers en een badkamer met douche die gemakkelijk kan worden omgezet in een pension met twee extra slaapkamers.

 

Het pand is volledig gerenoveerd en heeft nieuwe elektrische bedrading en nieuwe sanitair installatie.

 

Andere kenmerken zijn elektriciteit, leidingwater, warme / koude airconditioning, elektrisch portaal, open haard en geleide airconditioning, satellietschotel, plafondventilatoren, internet-wif, buiten badkamer met douche ...

 

De woning ligt op 5 minuten rijden van de stranden van La Marina en op 10 minuten rijden van de stad Elche, de derde meest bevolkte stad in de Valenciaanse Gemeenschap, erkend als de stad van palmbomen. Elche heeft absoluut alles wat je nodig hebt voor de dag tot dag, zoals tal van winkels, Carrefour en grote en moderne winkelcentra, restaurants, universiteit, tweetalige scholen, sportcentrum, dierentuin, treinstation, musea ...

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer144 m²
Perceel2000 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Garage
Parkeerplaats
Vaatwasser
Zwembad

La Marina, Elche

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens