Buitengewone grond te koop

Kotor
Stuk grond • referentie: 041
€ 667.800
Dit perceel te koop is gelegen in Perast, in de gemeente Kotor.

Perast, als een absoluut hoogtepunt van de baai van Kotor, is ook een van de mooiste barokke steden in Montenegro. Als voormalig zeemanscentrum schittert het nog steeds met prachtige gebouwen, mooie kerken en een romantische waterkant.

Niettemin, de belangrijkste attracties van Perast, en ook het beroemdste ansichtkaartmotief van Kotor Bay, zijn de 2 offshore kerkeilanden - van St.George en Our Lady of the Rocks. De hele stad Perast staat onder de bescherming van het directoraat voor de bescherming van cultureel erfgoed.

De woning die wij u presenteren is gelegen in het centrum van de oude stad Perast, met de muren van twee oude gebouwen op het perceel en een oude stenen put die in gebruik is.

Het perceeloppervlak is ongeveer 1.070m2 en de toegestane bruto woonoppervlakte van voorzieningen die worden gedefinieerd door de verkregen stedelijke en technische omstandigheden is minimaal 300m2.

De gedefinieerde verdieping is begane grond + eerste verdieping + zolder, met visies voor twee gebouwen waarvan de muren op het perceel bestaan, met de mogelijkheid voor een derde gebouw. Naast de woonfunctie is er ook de mogelijkheid voor toeristische en horecavoorzieningen.

Afgezien van al het bovenstaande, is dit perceel belangrijk voor het bestaan van een unieke toren van het oudste stadscentrum van de oude stad Perast (waarvan de site het onderwerp was van procedures in het Instituut voor de bescherming van monumenten). Naast het bestaande perceel is er ook een project van conceptueel ontwerp voor de reconstructie en restauratie van oude muren. Deze accommodatie is volledig vrij van juridische kosten en beperkingen.

Het nachtleven en de drukte van de oude binnenstad van Kotor liggen op slechts 15 minuten, terwijl de luxe jachthaven van Porto Montenegro met al zijn attracties op slechts 25 minuten rijden ligtAankomen en vertrekken vanuit uw nieuwe huis aan de Middellandse Zee zal geen groot probleem zijn, want er zijn drie luchthavens in de buurt - Tivat 20 km, Podgorica 97 km, en Dubrovnik 80km.

Dankzij zo'n goede locatie zal de waarde van het perceel, evenals het onroerend goed erop, in de loop van de tijd alleen maar groeien.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Kenmerken van het pand
* Cultureel erfgoed
* Uitzicht op zee
*Verstedelijkte

Oppervlaktes

Perceel1070 m²

Kotor

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.