Villa Pefko

Glarokavos Beach
Villa • 5 kamer(s) • 5 bed. • 3 bad. • 260 m² • referentie: 126964
€ 720.000
Een op maat gemaakte landelijke villa, echt mooi en zalig rustig - op slechts 250 meter en op 4 minuten lopen van het prachtige zandstrand van Glarokavos.

Dit ideale familie- en vakantielandgoed (260 m²) breidt zich uit op drie niveaus - de hoofdstructuur omvat een kelder, een begane grond en een bovenste verdieping. Het bestaat uit 2 woonkamers, een open gastronomische chef-kok keuken met een lange eettafel, 5 slaapkamers (1 van hen met en-suite badkamer, 2 van hen zolders) en 3 badkamers. De overvloed aan woonruimtes is geschikt voor maximaal 10 personen.

De villa werd voor het eerst in gebruik genomen in 2002 en is gelegen op een perceel van 1.120 m², met dubbele voorgevel (directe toegang tot de hoofdweg en tot een gemeenschappelijke dienstweg). Het is in onberispelijke staat en de buitenkant is in 2021 opnieuw gespoten.

De omheinde aangelegde tuin herbergt een verscheidenheid aan mediterrane planten en bomen, en bestaat uit een onafhankelijke BBQ met een pergola en een zit / eethoek, evenals verschillende gezellige hoekjes voor het hele gezin om te ontspannen. Een zwembadvergunning kan ook worden verkregen voor de ruime tuin, wat bijdraagt aan de waarde van het mooie pand.

De villa wordt aangevuld met alle standaard meubels, en alle elektrische apparaten (volledig uitgerust). Binnen- en buitenruimtes hebben een verbazingwekkende natuurstenen vloer (tufsteen), terwijl slaapkamers terracotta vloerafwerkingen hebben.

De villa wordt ook geleverd met een veiligheidsdeur met extra beveiligde sloten, een open haard, aluminium raambeslag, talrijke dakramen, ruime opslag- en wasruimtes, automatisch bewateringssysteem voor de tuin, automatisch verlichtingssysteem in de tuin, waterreserve met een automatische pomp om de behoeften van het landgoed de hele dag door te dekken in geval van tocht of uitval van het gemeentelijke bewateringssysteem, en 3 parkeerplaatsen. Er zijn ook pre-installaties voor alarm (met sensoren) en verwarmingssysteem.

Als u ernaar verlangt om in een huis te wonen dat is gemaakt voor familie en voor entertainment, als u ernaar verlangt om op een zorgeloze bestemming te wonen, die het hele jaar door de warme Griekse zon weerspiegelt, kom dan een kijkje nemen bij Villa Pefko. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt!
Plaats
Het natuurlijke landschap van Halkidiki staat bekend om zijn grote diversiteit en combineert imposante bossen, gouden stranden en vredige kloosters. Halkidiki (Chalkidiki) is een boeiend schiereiland in de buurt van Thessaloniki, bekend om zijn onvergelijkbare schoonheid. Het is bereikbaar via een moderne snelweg die de bredere regio verbindt met Italië (via de haven van Igoumenitsa), Turkije en alle Balkanlanden, terwijl de nabijheid van de luchthaven Macedonië van Thessaloniki een verbinding biedt met alle grote Europese steden.

Pefkochori ligt in de omgeving van Kassandra, op 90 km van de luchthaven Macedonië en op 110 km van het centrum van Thessaloniki. Tijdens de zomermaanden in Pefkochori is er een overvloed aan luxe visrestaurants en restaurants waar u de magie van de Griekse en mediterrane gastronomie kunt proeven, en georganiseerde strandbars langs de kust van het dorp. Ook vindt u in Pefkochori een geldautomaat, een postkantoor, een grote supermarkt, een eigen medische en tandheelkundige kliniek en een landelijke kliniek.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer260 m²
Perceel1120 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Parkeerplaats

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bos
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens