Huis voor Kopen in Kozyn, Oekraïne

Kozyn
Vrijstaand huis • 10 kamer(s) • 920 m² • 1de verdieping • referentie: 116002081-24
€ 2.332.553
Deze aanbieding is voor diegenen die een elitehuis willen kopen in de meest favoriete richting van het Oekraïense etablissement, Koncha-Zaspa.
Het prachtige landgoed ligt op een ongelooflijk pittoreske plek: aan de oevers van de rivier de Dnipro met directe toegang tot de fairway. Het huis is gelegen op een zeer gunstige locatie: op de 5e km van de Grote Dam.
Dit mooie, ruime en mega-functionele huis is inderdaad gemaakt voor een groot en vriendelijk gezin. Een groot aantal kamers met een eigen badkamer en kleedkamers, en er zijn er 10 in het huis (exclusief een volwaardig pension), laat op het grondgebied van het huis - gelijktijdig met de eigenaren - verblijven en, indien nodig, wonen, het optimale aantal personeel en beveiliging, zonder de persoonlijke ruimte van de eigenaren te schenden.
Het huis werd gebouwd volgens een goed doordacht architectonisch en ontwerpproject van de auteur, dat het eigenlijk mogelijk maakte om alle kenmerken van een comfortabel leven dat nodig is voor een modern welvarend gezin onder één dak te huisvesten.
Er is een mooie ruime hal met een grote eettafel, een moderne open haard en gezellig gestoffeerd meubilair In het midden van de eerste verdieping. De hal grenst aan een redelijk aantrekkelijk zwembad- en spacomplex, van waaruit u, indien gewenst, naar het zomerterras kunt gaan met een schilderachtig uitzicht op de Dnipro-uiterwaarden en de fairway van de Dnipro.
Vanuit deze grote zaal voor familieavonden kunt u ook het kantoor van de meester binnengaan, evenals een gezellige woonkamer voor speciale vieringen - van luidruchtige familiefeesten tot muzikale avonden, formele diners en diplomatieke recepties.
Het huis is uitgerust met dure merkmeubels en uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten van toonaangevende bedrijven in de wereld.
Het enorme 15 meter lange zwembad en het speciaal aangepaste sportterrein inspireren en bevorderen een actieve en natuurlijk gezonde levensstijl.
Meer dan 30 meter dijk met ligstoelen, barbecue en natuurlijk de ongelooflijke schoonheid van het rivierlandschap, kan gemakkelijk concurreren met de toonaangevende resorts. Het huishouden is uitgerust en volledig bedekt, zowel binnen als rond de omtrek met CCTV-camera's. De hoeve heeft een eigen ingang vanaf de zijkant van de dam, uitgaande van volledige autonomie.

Ruimten

Kamers10
Verdiepingen2

Oppervlaktes

Woonkamer920 m²
Perceel4000 m²
Totaal920 m²
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Terras
Zwembad

Kozyn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.