LEUKERBAD/ Ik ben "KISHINKAÏ" appartement 4.5 stuks van 126 m² te koop in Leukerbad, Zwitserland

Leukerbad
Appartement • 3 bed. • 1 bad. • 126 m² • 1de verdieping • referentie: 583
€ 347.999
Klik op MEER voor meer informatie. IS AL VERKOCHT. Bedankt. 1e VASTGOEDNETWERK VAN WALLIS ® ............................. ZWITSERSE ZON WALLIS ® In WERELDEXCLUSIVITEIT Uw joint en meerdere agenten
Maker van favorieten ® voor R1 *, R2 * of huuropbrengst / BUITENLANDERS OK. . We hebben de eer om "Kishinkaï" te presenteren: Ik ben een 4,5 stuks appartement van 126,30 m²: 116,40 + 19,8 m² terrassen en of balkons, op het zuiden in de stad Leukerbad: het grootste spa- en wellnessresort in de Alpen. .
. Bekijk de VIRTUELE TOUR door naar uw website te gaan (KOPIEER / PLAK de link): https://www.swisssunvalais.ch/achat,appartement-leukerbad-je-suis-kishinkaI-appartement-45-pces-de-126-m2-a-vendre,003987583
.
. Welkom in Leukerbad, een internationaal gerenommeerd resort dat zijn gasten een bijna oneindig scala aan recreatieve activiteiten biedt. Krijg toegang tot een mooie balans tussen dynamische sportaanbiedingen aangevuld met inactieve activiteiten. Leukerbad combineert de voorzieningen van een familievakantieoord met het adembenemende panorama van de rotsachtige bars waar de alpennatuur zijn mooiste mooiste heeft neergezet.
Voor golfliefhebbers zul je naar Leuk moeten gaan om je passie te bevredigen. Mijn resort is een aantrekkingspool voor elke buitenlandse gast. Mijn gemeenschappelijk grondgebied telt het hele jaar door 1.368 gentilés. De economische activiteit van mijn gemeente is vooral gekoppeld aan het toerisme. Ik ben gelegen op de rechteroever van het centrale Wallis, 24 km van mijn toegang tot de snelweg en 1.400 m boven de zeespiegel.
Toegang tot mijn station kan worden overwogen met de bus.
Ik ben 100 meter van mijn bushalte, 297 meter van mijn skiliften en 390 meter van mijn thermale baden. Het is aan de rand van een kleine weg dat u mijn woning zult ontdekken die wordt begrensd door een kleine plantenhaag, waardoor mijn balkons de opening en de opruiming zo op prijs stellen. Ik ben "KISHINKAI", een zeer mooi appartement met uitzicht in gradiënt van greens en op de indrukwekkende rotsachtige bars. Het is met zekerheid dat ik gelukkig zou maken tijdens de mooie dagen van alle seizoenen. Mijn toegang is het hele jaar door heel gemakkelijk, met een eigen parkeerplaats in de garage van mijn woning. Perfect onderhouden, mijn woning is regelmatig gerenoveerd met materialen van topkwaliteit.
Zelf was ik in 2010 het onderwerp van een totale renovatie in keuken en anderen. Ik ben op zoek naar een nieuw gezin dat de kwaliteit van mijn leefomgeving zal waarderen en zal genieten van mijn rustige omgeving.
. .
MIJN VERDELING IS ALS VOLGT: Mijn 1e verdieping: * Inkomhal
* Hal met inbouwkasten
* Gesloten ingerichte keuken
*Eethoek
* Woonkamer met uitzicht op balkon
* 3 slaapkamers, 2 met balkon
* Doucheruimte / bad / WC / wastafel
* Gastentoilet / wastafel
* Zuidbalkons Ik bied ook de volgende voorzieningen: * Eigen parkeerplaats in gemeenschappelijke garage (naast de weergegeven prijs: CHF 30.000.- verplicht)
* 2/3 eigen parkeerplaats in gemeenschappelijke garage (AANGEBODEN)
* Eigen kelder
* Ski locker
* Gemeenschappelijke wasserij Mijn bijzonderheden zijn: * Mogelijke verkoop aan BUITENLANDERS
* Verkoop voor R1*, R2* of verhuur
* Verkocht in perfecte staat
* Interieur renovaties: 2010
* Vloerbedekking: tegels / Parket / Lino
* Verwarming: olieverdeling door radiatoren
* Gebouw met lift
* Duizendsten: 99 / 000
* FRG*: CHF 70'500.-
* Maandelijkse kosten: CHF 522.- Mijn financiering: Om mij als tweede huis te kopen, is uw essentiële eigen vermogen: CHF 160.000.-
Om mij te kopen voor huurrendement, is uw essentiële eigen vermogen: CHF 136.000.-
Om mij als hoofdverblijf te kopen, is uw essentiële eigen vermogen: CHF 112.000.- Beschikbaarheid: onmiddellijk
Kennisgeving voor elk bezoek: 48H00. Citaat: Genialiteit is de kindertijd die op elk moment wordt gevonden.
(Charles BEAUDELAIRE) . Het is met plezier dat we een leuk bezoek organiseren. Verzending van het verkoopdossier na ontvangst van uw: naam, voornaam, postadres, natelnummer. Elk binnen- en buitenbezoek van een woning onder SWISS SUN VALAIS-mandaat kan alleen worden uitgevoerd in aanwezigheid van de vertegenwoordiger van SWISS SUN VALAIS Sàrl.
Elke poging om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaren is nutteloos en een verspilling van tijd. De wil hiervan is om de verkoop te laten beheren door een vastgoedexpert. Auteursrecht © . Alle rechten voorbehouden
niet-contractuele informatie R1*: hoofdverblijfplaats, R2*: secundair, FDR*: renovatiefonds

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers1
Toiletruimten2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer126 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Lift
Terras

Leukerbad

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zuid oriëntatie
SoortAppartement
Bouwjaar1980