Arys Lagoon Resort Te koop in Kemujan Island Karimunjawa

Pantai Barakuda, RT.03/RW.02, Kemujan, Karimunjawa, Kabupaten Jepara, Jawa Tengah 59455, Indonesia
Commerciële gebouwen • 14 kamer(s) • 14 bed. • 14 bad. • 6868 m² • referentie: ES5553460
€ 1.400.000
Arys Lagoon Resort te koop op het eiland Kemujan, Karimunjawa, Indonesië

Esales Eigendoms-ID: es5553460

Locatie Accommodatie

Pantai Barkuda, RT.03/RT.02, Kemujan, Karimunjawa
Kemujan, Karimunjawa
Jepara (regentschap), een regentschap in Midden-Java
59455
Indonesië

Beschrijving van de woning

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en lage kosten van levensonderhoud, krijgt Indonesië snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen ter wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans geboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

Ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende reiziger, biedt het smaakvol ingerichte luxe eco-resort 6 hotelkamers, 3 bungalows en een familiebungalow omlijst door hoge kokospalmen op slechts enkele meters van waar het heldere water op het gouden zand kabbelt.

Dit eiland is zeer veilig voor buitenlandse toeristen om te bezoeken. Dit eilandgebied heeft veelbelovende toeristische vooruitzichten en voorspellingen voor de groei van talloze investeringswaarden in de toekomst. Het is als een verhaal over een begraven schat. U kunt een privéwoning of een stijlvolle woning creëren.

Details van de woning op: http://karimunjawaaryslagoon.com

Java's nieuwste vakantiegrens, de Karimunjawa-eilanden, hebben zojuist hun nieuwste toeristische hotspot ontvangen met het luxe eco-resort 'Ary's Lagoon' dat op 5 augustus 2013 zijn deuren opent voor de wereld.

Ary's Lagoon, genesteld aan het strand van Baracuda aan de oostkant van het eiland Kemojan, is een goed ontworpen toevluchtsoord op het eiland, omlijst door hoge kokospalmen, tegen een goudkleurig privéstrand met eindeloos turkoois water dat uitreikt naar enkele van de beste koraalduiken die het eiland te bieden heeft.

Ideaal voor een romantisch uitje, huwelijksreis, ontspannen verblijf met vrienden of een onvergetelijke familievakantie die de bank niet kapot maakt, het boetiekresort beschikt over vier alang-alang overdekte bungalows plus een- en tweepersoonskamers met alle moderne gemakken, westerse standaard eten en uitstekende service van Engels sprekend personeel. Ary's Lagoon eco-resort biedt ook snorkelen, duiken, mangrove verkennen en eilandhoppen boottochten plus alle activiteiten die men zou willen doen in een paradijselijk eiland als dit.

Als je al lang op zoek bent naar een verlaten paradijs met alle moderne gemakken van thuis met westers goedgekeurd eten, Engels sprekend personeel, bedden die comfortabeler zijn dan thuis en kristalhelder turquoise water dat over de ondiepe snorkelgrond spoelt die afdaalt naar een koraalplateau waar elke duiker vol ontzag kan zwemmen, dan is Ary's Lagoon het

Ideaal voor die romantische vakantie of huwelijksreis (eerste of tweede), Ary's Lagoon biedt de perfecte setting. Wuivende palmbladeren, afzondering en privacy aan het bijna verlaten Baracuda-strand met een prachtig uitzicht op de zee vanaf de veranda van uw villa met strodak, het is de plek om te kiezen. Ga in feite nergens anders heen, tenzij je teleurgesteld wilt worden of een tweede hypotheek op je huis moet nemen om te blijven.

Het enige probleem met Ary's Lagoon is dat de bedden zo comfortabel zijn, het is alsof je op een wolk slaapt, dat je 's nachts meer rust kunt inruilen voor alle romantische actie, met het geluid van de golven die je in slaap wiegen.

OVER DE OMGEVING

Karimun Java is een Indonesische archipel in de Javazee, het staat bekend om Karimunjawa National Park, een beschermd zeegebied met mangrovebossen, stranden en koraalriffen. Zeeschildpadden bewonen de wateren rond de eilanden, terwijl herten en schubdieren op het land te zien zijn. Duikplekken zijn onder meer een wrak in de buurt van het eiland Kemujan. Het grootste eiland, Karimunjawa, heeft vanaf het hoogste punt uitzicht op de archipel.

De Karimun Jawa-archipel, gelegen in de Javazee, tegenover de hoofdstad Semarang, heeft alles te bieden voor duikers en backpackers die houden van wandelen en snorkelen langs een prachtig strand. Het Nationaal Park Karimunjawa (niet te verwarren met de Karimun-eilanden in Bintan, Riau) is een van de zeven mariene nationale parken in Indonesië. Op slechts vier tot vijf uur rijden van Semarang wordt u omringd door een natuurlijke schoonheid die zo adembenemend is dat u zou willen dat u hier voor altijd kon blijven.

De sprankelende stranden en ongerepte zeeën herbergen gezonde koraalriffen die zich uitstrekken over een 80 km breed gebied tot aan de kust van Jepara. Hier vind je twee beschermde mariene biotasoorten. Namelijk het zwarte koraal (Antiphates sp) en orgelpijpkoraal (Tubipora musica). Andere zijn de tritontrompet, de gehoornde helm en de parelmoeren nautilus. Er zijn karetschildpadden en ook gewone groene schildpadden. Boven het oppervlak kun je ook getuige zijn van de roodhalsparkiet en andere tropische vogelsoorten.

Vluchten naar Semarang zijn beschikbaar vanuit Jakarta, Denpasar en ook vanuit andere steden. Karimun Jawa zelf heeft een vliegveld op het eiland Kemujan, genaamd de Dewadaru Airport. Kleine vliegtuigen landen hier, hoewel het vluchtschema nog steeds wordt gedomineerd door chartervluchten vanuit Semarang, Yogyakarta of Bali.

MAiN-FUNCTIES:

• 6368m2 woonoppervlak
• 14 slaapkamers
• 14 badkamers
• Prachtig uitzicht
• Bloeiend bedrijf
• Enorm potentieel op de huurmarkt
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Indonesië te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Indonesië te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers14
Slaapkamers14
Badkamers14

Oppervlaktes

Woonkamer6868 m²

Karimunjawa

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.