PRACHTIGE NIEUWE VILLA IN LOMAS DEL COLORADO, NUEVA ANDALUCÍA, SPANJE!

Marbella, 3 Urb. la Judía
Villa • 8 bed. • 11 bad. • 2400 m²
€ 16.900.000

Website van de woning: https://www.villahermesmarbella.com/

Woning video: https://youtu.be/uB_nlOtfXUo

Als u een fan bent van privacy, hoog comfort en dynamische schoonheid van een modern huis gelegen in een rustige prestigieuze woonwijk met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, de Rots van Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kust, dan zal dit super-exclusieve pand zeker indruk op u maken.
Er wordt gezegd dat goede architecten prachtige moderne objecten kunnen maken, ongeacht hoe groot de budgetten en de grootte van het huis zijn.  Dit is niet het geval! Het huis is enorm, trekt onmiddellijk de aandacht en kan worden beschreven met het woord 'wow-factor', zelfs bij afwezigheid van interieurs (er zijn decoratieve interieurelementen).
Een meesterwerk van architecturale kunst die de meest moderne hedendaagse trends vertegenwoordigt, gelegen in een omheinde en veilige woongemeenschap in Nueva Andalusië, vaak de Golf Valley genoemd, op slechts een klein eindje rijden van de wereldberoemde haven van Banus, met zijn bruisende nachtleven, designerboetieks, chique clubs aan het strand en dure restaurants, van uitstekende golfclubs 'Los Naranjos' (op loopafstand), 'Las Brisas', 'Dama de Noche' en anderen, tennisbanen en casino's.  Op slechts 5 minuten afstand is er een populair lokaal winkelcentrum met restaurants, bars, fitnessruimte, banken, postkantoor en andere etablissementen die professionele diensten verlenen.  Internationale scholen en hogescholen zijn ook vlakbij.
Rationalisme, logica en elegantie onderscheiden de villa, gemaakt voor het meest luxueuze wonen, met behulp van constructie- en afwerkingsmaterialen van 's werelds toonaangevende fabrikanten.  Bestaande uit een royale woonkamer en eetkamer, 8 slaapkamers en 11 badkamers, een functionele keuken met top-of-the-line apparatuur, het toevoegen van innovatie aan het ontwerp met succes bereikt door de architecten.  Een grote spiegelkamer is klaar om een dans- of fitnessruimte, spa-retraite, enz. Te worden.  Een verbeterde comfort thuisbioscoop met geavanceerde technologie is de droom van elke bioscoopfan.
Enorme ramen en gedeeltelijke kamerhoge en kamerbrede panoramische beglazing bieden een prachtig uitzicht en maken uitgebreid gebruik van natuurlijk licht mogelijk.
Innovatieve isolatiematerialen verhogen de energie-efficiëntie en het nieuwste airconditioningsysteem creëert een speciaal microklimaat.
Harmonieuze verhoudingen, de neiging van geometrische lijnen met behoud van de flexibiliteit van vormen, het dominante witte palet, een overvloed aan glas - alles is gericht op het vullen van de ruimte met lucht en licht.  Stijlvolle stenen muur, marmeren en edelhouten vloeren, modern lichtontwerp, boventerras met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de schilderachtige omgeving geven het huis een speciaal karakter.
Prachtig ontworpen in dezelfde stijl als het huis en harmonieus integreren van de natuur in het ontwerp, de buitenruimte - met een groot zwembad met een modieus dek, ontspanningsruimte, bar, waterpartijen, tennisbaan en een subtropische mediterrane tuin die de dynamiek van moderniteit en sereniteit combineert.

 

Ruimten

Slaapkamers8
Badkamers11

Oppervlaktes

Woonkamer2400 m²
Perceel7400 m²
Terras1500 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Garage
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Sauna
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tennis

3 Urb. la Judía, Marbella

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens