Winkel met Terras Verhuurd voor 3.000€/maand

Porto
Restaurant • 1 kamer(s) • 1 bad. • 60 m² • Begane grond
€ 550.000

Gehuurde winkel, momenteel wordt geëxploiteerd als een bar / restaurant, met 60m2 overdekte nuttige ruimte en een patio van 88m2.

Bestaat uit twee verdiepingen, kelder met 21,3m2 met toilet en keuken, en een begane grond met een plafondvoet van 4,5m2 en toegang tot de patio. De binnenplaats heeft een bar met terras en heeft een onafhankelijke toegang vanaf de straat. De ruimte is ingericht en uitgerust en heeft ook een infrastructuur om dekking van het terras op zonnige of regenachtige dagen mogelijk te maken.

Gelegen aan miguel bombarda straat, op 20 meter van cedofeita straat en dicht bij Carlos Alberto Square, Travessa de Cedofeita en Rua das Oliveiras. Nog steeds dicht bij het gebied van de verplaatste galerijen. Dit is een van de gebieden met de meeste vraag in de stad Porto en met veel groeipotentieel.

De winkel wordt verhuurd voor 3.000 € / maand of 36.000 € / jaar, omdat het een bedrijf is van een zakenman met nog 3 eetgelegenheden in de stad en met veel ervaring in de omgeving. Decoratiewerken gemaakt ongeveer 18 maanden geleden. Dit inkomen komt overeen met een bruto winstgevendheid van 6%.

Deze specifieke ruimte heeft veel media-aandacht gekregen, omdat deze al is gepresenteerd in tv-programma's en tijdschriften.

Met een uitstekende locatie, profiteer van deze investeringsbusiness.

Ruimten

Kamers1
Badkamers1
Terrassen1

Oppervlaktes

Woonkamer60 m²
Perceel88 m²
Internet
Terras

Porto

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortBedrijfspand
Bouwjaar2019
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens