Luxe appartement te koop in Antalya Konyaalti Gloednieuw zwembadgebouw | Turks staatsburgerschap door investeringen in onroerend…

Arapsuyu
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bad. • 90 m² • 1de verdieping • referentie: 342213
€ 490.948
€ 464.034+26.914

Het luxe project is gelegen in Konyaaltı, een van de meest geprefereerde wijken van Antalya. Konyaaltı district, als de regio waar de Middellandse Zee en het Taurusgebergte samenkomen, heeft de voorkeur van kopers voor zowel nederzetting als investering. Stranden, markten, hotels, aquarium, kabelbaan, observatieterras, restaurants, scholen en gemakkelijke transportmogelijkheden in de regio verhogen de waarde van de regio van dag tot dag.

Ons project ligt op 800 m van de rivier de Boğaçay, op slechts 300 m van het strand, op 1,5 km van het stadsplein van Konyaalti, op 4 km van het dichtstbijzijnde winkelcentrum, op 3 km van het kabelbaanstation en het vrouwenstrand, op 1,5 km van het dichtstbijzijnde ziekenhuis en op 12 km van de internationale luchthaven van Antalya.
 
Gebouwd op een perceel van 700 m², bestaat het ultra-luxe gebouw van één blok uit 11 appartementen met 1, 2, 3 en 4 kamers. Het gebouw heeft veel functies, zoals het zwembad, ligweiden, lift, generator, gecodeerde ingang en beveiligingscamera's.

Er zijn 1, 2, 3 en 4 slaapkamer appartement opties van 65 m² tot 240 m². Er zijn functies zoals open keuken, keukenapparatuur, airconditioners in elke kamer, vloerverwarming, glasvezel internetinfrastructuur, elektrische jaloezieën, spot- en led-verlichtingssystemen, stalen deur, video-intercom, garderobe.

Wij zijn altijd bij u met onze diensten die vertrouwen geven in alle transacties zoals onderhandeling, eigendomsakte overdracht, elektriciteit-water abonnement, verhuur, enz. Bekijk de reviews van onze tevreden klanten en word uiteindelijk een van hen ;-)



Deze aankondiging wordt automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers3
Verdiepingen3
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer90 m²
Totaal95 m²
Alarm
Intercom
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Arapsuyu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2023
VerwarmingVloerverwarming, Gas