Exclusief appartement met tuin in luxe Resort met golf.

Málaga, Via Brijan
Appartement in modern huis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 212 m² • Begane grond
€ 700.000

LAGE DICHTHEID GEBOUW 95% natuur / 5% gebouwd---> 158.000 m2 prachtig uitzicht Lifestyle. Elegantie en comfort naast het Marbella Club Golf Resort &; Equestrian Center.

HET PROJECT Aangepast aan de normen van de Marbella Club, ontwikkelde Villarroel-Torrico Arquitectos een prachtig modern ontwerp met een Andalusisch tintje. 22 unieke blokken met elk slechts 5 appartementen van 2 en 3 slaapkamers 16 Halfvrijstaande villa's met privézwembad en tuinen van 4 slaapkamers 1 Aanpasbare onafhankelijke villa met grote tuinen, privézwembad en meer dan 500m2 binnenruimtes.

VOORZIENINGEN Buitenzwembaden voor volwassenen en kinderen Spa met verwarmd binnenzwembad en fitnessruimte Privé tennis, paddle en multifunctionele banen Speeltuinen voor kinderen 24-uurs beveiliging en conciërgediensten Beheer en onderhoud van onroerend goed, inclusief verkoop en verhuur.

EXTRA VOORDELEN

Lidmaatschap van het Marbella Club Golf Resort, een 18-holes golfbaan ontworpen door Dave Thomas Toegang tot het Marbella Club Equestrian Centre, de Puente Romano-faciliteiten en de Marbella Club Hotels.

Er zijn er slechts twee geschikt op de begane grond met tuin. Deze die wordt geadverteerd en een andere met 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn de enige die beschikbaar zijn. Het heeft 168m2 binnenruimte en 33m2 extra ruimte, met maximaal 110 m2 tuin en 45 m2 terrassen. Deze heeft een prijs van € 620.000.

 

 

 

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages (binnen)2
Parkeerplaatsen (binnen)2
Terrassen1

Oppervlaktes

Woonkamer212 m²
Perceel144 m²
Airconditioning
Alarm
Garage
Intercom
Lift
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Via Brijan, Málaga

Southwest oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
VoorwaardeNieuw
PositieWeelderige luxe
Bouwjaar2022
BouwtypeBeton
OmgevingKalm, Platteland, Goen, Bergen, Woonwijk
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens