Fantastisch herenhuis met 7 slaapkamers en een eigen tennisbaan - Cap Cana

Cap Cana
Particulier herenhuis • 7 bed. • 9 bad. • 2322 m²
€ 8.018.637

Cap Cana, de grote bestemming van de wereld

In het hart van het Caribisch gebied, gelegen in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek, is "Great Destination of the World", Cap Cana, het meest prestigieuze en complete resort dat zich ontwikkelt.
Met een verwachte langetermijninvestering van $ 1,5 miljard, beslaat de eerste fase van het project een oppervlakte van 25 miljoen vierkante meter (6.200 hectare) op een totaal van meer dan 120 miljoen vierkante meter (30.000 hectare), van 5,5 kilometer (3,4 mijl) ongerepte stranden omringd door koraalriffen, met een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. Genietend van een bevoorrecht klimaat, onderscheidt Cap Cana zich door natuurlijke schoonheid die het het nieuwe paradijs maakt. Het resort is perfect bereikbaar via de internationale luchthaven van Punta Cana, op slechts 10 minuten rijden. Vastgoedprijzen in Cap Cana en andere prestigieuze resorts aan de oostkust zijn het afgelopen jaar met 25-30% gestegen. Dividenden van 10-15% per jaar huur zijn verdiend.

Cap Cana is het meest complete resort in het Caribisch gebied en biedt de volgende voorzieningen:
- Jachthaven van wereldklasse
- PGA niveau 18 holes golfbaan aan de oceaan
- Zeven luxe hotels aan de oceaan
- Poloclub
- Tennis- en paddlebanen
-Casino
- Discotheek
-Supermarkt
- 12+ restaurants
- Drie exclusieve beachclubs

Deze prachtige accommodatie ligt naast de Caleton Beach Club en het Eden Roc hotel, op natuurlijke hoogte met een adembenemend panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het maakt deel uit van een bevoorrechte Golf Founders-gemeenschap in Cap Cana Resort.

Het hoofdgebouw is ontworpen in een eigentijdse stijl met ruime sociale ruimtes en terrassen. Een tweede gebouw naast de tennisbaan biedt kluisjes en kleedkamers, evenals full-service kamers en overdekte parkeergelegenheid.
 
De kavel heeft ongeveer 50.000 sq.ft, het hoofdgebouw heeft 25.000 sq.ft. en een extra pension met 3.000 sq.ft. De villa heeft 7 slaapkamers, 9 badkamers, dakterras met panoramisch uitzicht op zee, tennisbaan, zwembad met 1.200 sq.ft. prieel uitgerust met bar, spa met zwembad en sauna, biljartkamer, 3.000 m² TV / Entertainment.

Deze woning is een unieke optie, mis het niet, bel me voor meer informatie.

Ruimten

Slaapkamers7
Badkamers9

Oppervlaktes

Woonkamer2322 m²
Perceel4645 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Garage
Internet
Lift
Parkeerplaats
Tennis
Terras
Tuin
Zwembad

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.