5 Bed Riverside Property te koop in Mindo Pichincha

Mindo Valley
Huis • 8 kamer(s) • 8 bed. • 10 bad. • 400 m² • referentie: ES5553678
€ 345.000
5 Bed Riverside Property te koop in Mindo Pichincha, Ecuador

Esales Eigendom-ID: es5553678

Locatie van de accommodatie

Pichincha , Ecuador

Prijs is bespreekbaar alle serieuze aanbiedingen overwogen.

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Ecuador snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld. Onderstaande prijzen zijn in dollars

Calle Las Isla, Mindo, San Miguel de los Bancos, Pichincha Ecuador

Prachtig pand aan de rivier in het paradijs voor natuurliefhebbers van Mindo, Ecuador. Mindo wordt het hele jaar door bezocht door internationale toeristen die komen vogels kijken in deze biodiversiteit hotspot. Perfecte gezinswoning of zakelijke kans met Airbnb of een Bed and Breakfast.

Mooi huis met 5 slaapkamers, elk met en-suite badkamer, omgeven door de natuur. Gelegen op een terrein van 1.245 vierkante meter met weelderige tuinen, inheemse bomen en de Saguambi-kreek die voorbij stroomt aan de voet van het pand. Gelegen op slechts 3 minuten lopen van het centrum van Mindo, maar toch voel je je een miljoen mijl afstand... Het beste van twee werelden.

Anti-seismische constructie van gewapend beton, natuursteen, behandelde bamboe dakconstructie met Duratecho metalen dak en gelakte houten plafonds.

Begane grond: Grote woonkamer met gelakte vloer die leidt naar ruime overdekte veranda met uitzicht op de rivier en de tuinen, kantoor, slaapkamer 1 met en-suite badkamer, volledig uitgeruste keuken, eetkamer, wasruimte, bergingen. Twee buitenbadkamers en wasruimtes op de achterporch.

Eerste verdieping: 4 grote slaapkamers met ingebouwde kasten, eigen badkamers en live-edge houten bureaus. Twee kamers hebben een balkon met uitzicht op de rivier en de tuinen. De badkamers zijn voorzien van keramische wand- en vloertegels en koperen leidingen.

Onder het huis is er een grote werkkamer / berging met vergrendelbare metalen deur.

De woning profiteert van alle basisdiensten: water, elektriciteit, glasvezelinternet, riolering, watertank, boiler en waterpomp. Volledig gemeubileerd verkocht.

370.000 dollar USD

OVER DE OMGEVING

Mindo is een dorp in het Andesgebergte in het noorden van Ecuador. Het staat bekend om de vele vogelsoorten, vlinders en orchideeën in het omliggende nevelwoud, onderdeel van het Mindo-Nambillo Reservaat. Een tarabita (kabelbaan) loopt over de Nambillo-rivier naar een bergtop, waar paden naar verschillende watervallen leiden, waaronder Cascada Nambillo. Zip-lijnen lopen door het bladerdak van het bos. Tubing op de Mindo rivier is populair.

Mindo ligt midden in het nevelwoud van Ecuador en voelt echt als een jungleparadijs. Omringd door weelderige, groene berghellingen en kabbelende rivieren, voel je je meteen ondergedompeld in de jungle wanneer je aankomt in Mindo. Vlinders en kolibries zijn overal, fladderend tussen tropische fruitbomen en tussen voorbijgangers op de weinige geplaveide straten van de stad.

Hoewel Mindo een klein, beloopbaar stadje is, ligt het op slechts enkele minuten van talloze watervallen om te wandelen, zipline-bestemmingen en nog veel meer - inclusief de beroemde avontuurlijke sporten en vogelexcursies.

Nog een reden waarom Mindo een geweldige plek is om te bezoeken? Het heeft net genoeg infrastructuur om bezoekers te ontvangen zonder dat de stad zich overweldigd of overspoeld voelt. Mindo heeft ook tal van goede eetgelegenheden en accommodaties in alle budgetklassen.

Als je geen tijd hebt voor een goed bezoek aan de Amazone tijdens je verblijf in Ecuador, zorg er dan zeker voor dat je een reis naar Mindo aan je reisroute toevoegt om enkele van de ongelooflijke bossen van Ecuador te ervaren, de thuisbasis van een diversiteit aan flora en fauna in tegenstelling tot ergens anders.

MAiN KENMERKEN:

• 150m2 woonoppervlak
• 500m2 perceel
• 5 Slaapkamers
• 5 Badkamers
• Eigen tuin
• Eigen parkeerplaats
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Ecuador te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Ecuador te kopen of te verkopen

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers8
Badkamers10

Oppervlaktes

Woonkamer400 m²
Balkon
Gemeubileerd

Mindo

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.