Uw vakantiehuis met pre-launch investeringsmogelijkheid in Antalya

Altıntaş
Herenhuis • 2 kamer(s) • 1 bad. • 50 m² • 1de verdieping • referentie: 347246
€ 127.000

Mis de kans op een vakantiehuis niet met betalingsopties op afbetaling en pre-launch prijsvoordelen!

Onze appartementen te bouwen met het concept van hotel en vakantiedorp in Antalya bevinden zich in een gunstige positie omdat ze zich in een van de meest prestigieuze en elite regio's van de wijk Aksu bevinden. Het is een vaak geprefereerde regio voor investeerders en leven voor een rustig, modern en elite leven. De regio belooft een vrijstaand leven met zijn groene natuur en rustige omgeving.

Ons project biedt uitzicht op de bergen en het bos. Het ligt op loopafstand van markten, scholen en winkels, 6 km van de zee, 4 km van het dichtstbijzijnde winkelcentrum, 9 km van kaleiçi (oude stad) jachthaven, dat is het centrum van Antalya, en 2 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het wooncomplex gebouwd op een terrein van 11.000 m² bestaat uit 3 blokken met in totaal 331 appartementen in 1 + 1 en 2 + 1 types. Er is een breed scala aan appartementenplannen, sommige met terrassen met privézwembaden. Het strand van het complex, dat een eigen strand in de regio Lara zal hebben, is alleen voor de bewoners. Er zal ook een pendeldienst zijn naar de internationale luchthaven van Antalya en het winkelcentrum van Antalya, het Deepo Outlet Center, het winkelcentrum Agora en Ikea. Onze site heeft een gemeenschappelijk groot zwembad, overdekt zwembad, lobby, receptie, oplaadpunten voor elektrische voertuigen, binnen- en buitenparkeerplaats voor elk appartement, generator, tuinhuisjes, wandelpaden, 24/7 beveiligings- en beveiligingscamera's, Turks bad, sauna, fitness, stoombad, zoutkamer, warmte, massageruimtes en vip-sparuimte, kinderclub, kinder- en volwassenenspeeltuinen (bowling, biljart, darts, tafelvoetbal, playstation, Cinema Hall), vergaderzaal, basketbal- en volleybalvelden, bar bij het zwembad, lift, watertank en ga zo maar door. Er zullen ook diensten zijn zoals gastvrijheid, stomerij, huishouding, tapijtwassen, technische dienst, VIP-transfer, dierenarts, arts in ons complex.

De appartementen met 1 en 2 slaapkamers bestaan uit een woonkamer, een open keuken, een en-suite badkamer en een kleedkamer. De appartementen zijn uitgerust met keukenapparatuur, airconditioning in alle kamers, aardgas- en vloerverwarming, smart home-systeem, elektrische zonwering, douchecabines en een centraal tv-satellietsysteem.

Wij zijn altijd bij u met onze diensten die vertrouwen geven in alle transacties zoals onderhandeling, eigendomsakte overdracht, elektriciteit-water abonnement, verhuur, enz. Bekijk de reviews van onze tevreden klanten en word uiteindelijk een van hen ;-)



Deze aankondiging wordt automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers2
Verdiepingen5
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer50 m²
Totaal60 m²
Alarm
Intercom
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Sauna
Stoomruimte
Zwembad

Altıntaş

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op bergen
Licht weergave op bos
SoortHuis
Bouwjaar2025
VerwarmingVloerverwarming, Gas