Luxe 6 slaapkamer bungalow te koop in Derrynoose County Armagh

BT60 3HF Armagh City, Banbridge and Craigavon
Eigendom • 6 kamer(s) • 6 bed. • 3 bad. • 200 m² • referentie: ES5553697
€ 367.000
Luxe 6 slaapkamer bungalow te koop in Derrynoose County Armagh Ierland

Esales Onroerend goed ID: es5553697

Locatie van de accommodatie

60 Crossbane Road,
Derrynoose,
Graafschap Armagh
Noord-Ierland
BT60 3HF

Prijs in Britse ponden £ 320.000

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Ierland snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

Esales Property is verheugd om deze fantastische vrijstaande woning met zes slaapkamers op de open markt te verwelkomen. No60 ligt aan de Crossbane Road en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het omliggende platteland van Derrynoose. Bestaande uit 6 slaapkamers en een aantal ontvangstruimtes, is deze accommodatie zeker een hit bij diegenen die hopen te upsizen en te verblijven op een rustige, landelijke locatie.

Samenvatting

– Vrijstaande Chalet Bungalow
– Zes slaapkamers
– Volwassen omliggende tuinen
– Grote oprit
– Olie gestookte centrale verwarming
– UPVC Dubbele Beglazing

Keuken / Eetkamer – 6.95m x 3.77m
Volledig ingerichte keuken met hoge en lage eenheden. Geïntegreerde apparaten om te omvatten, vaatwasser, koelkast met vriesvak, dubbele oven / grill en een gaskookplaat fornuis met boven het hoofd afzuigkap. Groot ontbijteiland, grote eethoek met openslaande deuren en keramische tegelvloeren.

Bijkeuken – 2.89m x 2.51m
Grote bijkeuken met keramische tegelvloeren hoog en laag units, sanitair voor wasmachine en droger.

Gastentoilet / Berging – 1.76m x 0.97m
Momenteel gebruikt als opslag voor WC en wastafel.

Grote woonkamer – 5.43m x 4.28m
Grote woonkamer met massief eiken vloer. Open haard met gas in set en stenen omringt 2 x T.V punten.

Grote badkamer – 3.45m x 2.65m
4-delige suite bestaande uit ligbad WC, wastafel en regendouche. Volledig gevoerde wanden en vloeren, grote weerstandswandspiegel.

Slaapkamer 1 / Master – 4.33m x 3.51m
Grote slaapkamer met ingebouwde schuifkasten, houten vloeren en een driedelige eigen badkamer bestaande uit toilet, wastafel en elektrische douche.

Slaapkamer 2 – 3.49m x 3.17m
Grote tweepersoonsslaapkamer met voldoende kastruimte en houten vloeren.

Slaapkamer 3 – 3.51m x 3.02m
Grote tweepersoons slaapkamer met ingebouwde opbergruimte met een uitschuifbaar tweepersoonsbed. Momenteel gebruikt als een studie.

Slaapkamer 4 – 3.54m x 3.48m
Grote tweepersoonsslaapkamer met voldoende kastruimte en houten vloeren.

Eerste verdieping

Slaapkamer 5 – 4.76m x 4.44m
Grote tweepersoons slaapkamer met inloopkast, houten vloer en tv-punt.

Slaapkamer 6 / Bibliotheek – 4.34m x 4.68m
Momenteel in gebruik als bibliotheek, volledig opgeborgen met boekenkasten, vloerbedekking, zithoek en toegang tot eves / zolderruimte voor opslag.

Landing
Grote overloop met zithoek en vloerbedekking.

Doucheruimte – 2.64m x 1.46m
Driedelige suite bestaande uit WC, wastafel en een dubbele wastafel, douche met regenkop, betegelde muren.

Hot-press / Berging
Ruime berging.

.

OVER DE OMGEVING

Derrynoose is een plaats in het Noord-Ierse County Armagh, in het Engelse graafschap Armagh. Het dorp ligt deels in het stadsland Mullyard en deels in het stadsland Crossnamoyle.

Het kleinste graafschap van Noord-Ierland, Armagh, weet hoe hij boven zijn gewicht moet boksen. Het grote openhartige karakter betekent dat we je binnen enkele minuten na aankomst het gevoel geven dat je er een van onszelf bent. Of dat nu het ontmoeten van de dieren in het wild in Lough Neagh is, het verkennen van een oude heidense ceremoniële site of het proeven van de cider die de naam van de Orchard County inspireert.

Fans van St. Patrick zijn in voor een traktatie. Het verhaal gaat dat hij hier in 445 na Christus een kerk bouwde. Tegenwoordig heb je in de Kathedraalstad twee indrukwekkende opties om uit te kiezen. De rooms-katholieke kathedraal met twee torenspitsen staat op een heuvel boven de stad. St Patrick's Church of Ireland Cathedral kijkt uit op de overkant van de vallei en rust op de plaats van de oorspronkelijke stenen kerk. Een beetje een klim, beide zijn de moeite waard voor het prachtige uitzicht op de stad. En als je weer op adem komt, is er een crypte van middelbare leeftijd onder de kathedraal met een fascinerende verzameling stenen gravures. (Beide kathedralen zijn voorlopig alleen van buitenaf te bekijken).

Het moderne Armagh City is een avonturengebied met smalle straatjes, heuvelachtige straatjes en prachtige open ruimtes. Een wandeling langs de met bomen omzoomde Mall is een geweldige introductie tot het stadsleven. Plaatsen zoals Red Ned's zijn ideale plekken om de sfeer op te snuiven, terwijl fijnproevers kunnen kiezen uit restaurants of koffiehuizen. Uluru, Embers en de Mulberry Bistro zijn bijzonder favoriet en allemaal gezinsvriendelijk.

Op loopafstand van het stadscentrum was het 300 hectare grote Palace Demesne tot 1975 de thuisbasis van de aartsbisschoppen van de Kerk van Ierland. Een wandeling door het park brengt u van weide naar formele tuinen via een speelpark, groene gym en een uitnodigende tuin van de zintuigen.

Ja, natuurlijk, het is een vriendelijke plek. Maar de arendsogen zullen een aantal andere gewillige metgezellen zien terwijl je door de stad dwaalt. In het volle zicht schuilt een hele gemeenschap van waterspuwers, engelen en fantastische wezens. Ze zijn het werk van kunstenaar Holger Christian Lönze en een eerbetoon aan het heilige verleden van de stad, met 22 van hen die hun dagen doorbrengen achter regenpijpen of rondhangen in de bibliotheek. Je zult zelfs een engel vinden die helpt met postbezorging. Luchtpost, natuurlijk.

MAiN KENMERKEN:

• 200m2 woonoppervlak
• 1000m2 perceel
• 6 Slaapkamers
• 3 Badkamers
• Eigen tuin
• Eigen parkeerplaats
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Ierland te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in County Armagh Ierland te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers6
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer200 m²

Armagh City, Banbridge and Craigavon

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens