Huis voor Kopen in Східниця, Oekraïne

Skhidnytsya
Vrijstaand huis • 6 kamer(s) • 282 m² • 1de verdieping • referentie: 116002056-34
€ 292.008
EXCLUSIEVE AANBIEDING! Geen commissie!
Te koop bieden wij een huis met een totale oppervlakte van 282 sq.m voor comfortabel wonen en recreatie in de unieke badplaats Skhidnitsa in de uitlopers van de Oekraïense Karpaten.
Het resort van Skhidnitsa is een plek die kristalheldere berglucht, de betoverende geur van bossen en de helende geschenken van de natuur combineert.

Het huis zelf is gelegen op een goed verzorgd perceel van 12 hectare naast een luxe bos, een beveiligingssysteem rond het huis en rond de omtrek van de site, apparatuur van toonaangevende fabrikanten, dure, milieuvriendelijke materialen werden gebruikt in de decoratie. Het huis heeft een elektrische boiler en bovendien geïnstalleerd als een back-up vaste brandstof. Het hele huis is doordrenkt met een schone lichte sfeer en gezellige sfeer.
Indeling van het huis:
Kelder: stookruimte, bijkeukens, garage voor 2 auto's.
1e verdieping: inkomhal, woonkamer met toegang tot het terras en perceel, ruime keuken, studeer/logeerkamer. Ook op de begane grond met een aparte vleugel is er een sauna met een eigen recreatieruimte en douche.
2e verdieping: master bedroom met toegang tot het terras, badkamer, twee slaapkamers, kleedkamer, loggia.
Er is een zolder van 150 sq.m, die kan worden uitgerust voor woonruimte.
Op het perceel bevinden zich: zwembad, barbecue, waterput, tuinbomen.

De directe omgeving van de infrastructuur: hotels, spa-complexen, zwembaden, waterpark, zomertheater, restaurants, winkels, banken, kleuterscholen en scholen, speeltuinen, watervallen, bronnen van mineraalwater van het type "Naftusya".
Het unieke van het dorp Skhidnytsia ligt ook in de transportlocatie: het ligt op een afstand van 20 km van Truskavets, 100 km van Lviv, 650 km van Kiev, 60 km van Polen en 80 km van Slowakije.

De kosten zijn $ 287.000 of de beste aanbieding! Op een voor u geschikt moment organiseren wij een bezichtiging. Wij staan klaar om samen te werken met tussenpersonen! Geen commissie voor de koper!

Ruimten

Kamers6
Verdiepingen2

Oppervlaktes

Woonkamer282 m²
Perceel1200 m²
Totaal282 m²
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Zwembad

Skhidnytsya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.