Luxe en moderne design villa's dicht bij het strand in Lara, Antalya

Güzeloba
Villa • 5 kamer(s) • 4 bad. • 190 m² • referentie: 350853
€ 499.000
€ 510.000-11.000

Onze luxe en modern ontworpen villa's in Lara, die de meest prestigieuze projecten van Turkije herbergt en zich in de favoriete woonwijk van Antalya bevindt, biedt een speciale leefruimte en investeringsmogelijkheid. Lara, dat de aandacht trekt met zijn natuurlijke schoonheden, endemische vegetatie en historische textuur die de effecten van verschillende beschavingen bevat, biedt de voordelen van een rustige omgeving en een afstandelijk leven met zijn elitaire buren.

Onze villa's zijn gelegen op loopafstand van de zee, bushaltes, markten, scholen en winkels. Bovendien is het 1,6 km naar de zee, 6 km naar de waterval, 2 km naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, 13 km naar Kaleiçi en de jachthaven, die worden geaccepteerd als het centrum van Antalya, en 4 km naar de luchthaven van Antalya. Deze projecten, die met hun ligging zowel in de zomer als in de winter een aangenaam leven bieden, hebben ook investeringspotentieel.

Dit luxe wooncomplex bestaande uit 4 aangrenzende villa's, elk uitgerust met functies zoals een privézwembad, smart home-systeem, barbecue en 100 m² privétuin, wordt beschermd door een beveiligingscamerasysteem en vereist geen betaling van contributie. Elke villa is verantwoordelijk voor het onderhoud van een eigen tuin en zwembad, waardoor u meer vrijheid heeft.

Onze villa's bestaan uit 4 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, 4 badkamers en toilet, 1 kleedkamer en 3 balkons. Keuken set inbouwapparatuur is uitgerust met moderne voorzieningen, zoals airconditioning in elke kamer, vloerverwarming, elektrische zonwering, douchecabines en tv-satellietsysteem. Onze villa's, waar elk detail zorgvuldig is overwogen, bieden onmisbare mogelijkheden voor diegenen die willen genieten van het moderne en luxueuze leven.

Wilt u meer informatie ontvangen, bekijken of reserveren, dan helpen wij u graag verder.



Deze aankondiging wordt automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers5
Verdiepingen3
Badkamers4

Oppervlaktes

Woonkamer190 m²
Totaal200 m²
Alarm
Intercom
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Barbecue

Güzeloba

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2023
VerwarmingVloerverwarming, Gas