Belangrijkste residentie nieuwe appartementen in Verbier

Bagnes, route de verbier 132
Appartement • 6.5 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 214 m² • 3de verdieping • referentie: Alpano_3032
€ 3.691.803
Het Alpano-project biedt 22 nieuwe hoogstaande appartementen voor hoofdverblijf.
Met een perfecte zuidelijke blootstelling, prachtige ruimtes en hoogwaardige materialen, voldoet dit vastgoedcomplex aan alle criteria van de veeleisende klantenkring die zich wil vestigen in de prestigieuze badplaats Verbier. De belangrijkste troef van dit project, ontworpen rond zijn oriëntatie, is het adembenemende uitzicht op de Rhône-vallei vanuit alle appartementen.
Een ondergrondse parkeerplaats zorgt voor een gemakkelijke toegang voor alle bewoners.
De strakke lijnen en bergketens van de regio zorgen ervoor dat Aplano perfect in zijn omgeving past. Geïnspireerd door een schilderij dat Verbier voorstelt, wil de architect van het project de geest van het dorp respecteren door comfort en moderniteit te combineren om verfijnde ruimtes te creëren op meer dan 1 400m. Elk detail en elke afwerking werd in gedachten gehouden om de beste ervaring en exclusiviteit te leveren.

Deze weelderige ruimtes bieden comfort en op maat gemaakte voorzieningen, waaronder aangepaste afwerkingen voor een flat die uw imago weerspiegelt. Een eigentijdse stijl zal het ontwerp van het interieur domineren en een vleugje hout zal zorgen voor een warm en gezellig gevoel. Deze hoogwaardige woonruimtes zijn intelligent ontworpen om de ruimte te optimaliseren en passen bij de structuur van het gebouw. Elk appartement profiteert van een panoramisch uitzicht op de vallei en veel natuurlijk licht dankzij de zuidelijke oriëntatie.
Het gebouw voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie en de nieuwste normen gepubliceerd door vastgoedprofessionals. Voor elk appartement hebben we hoogwaardige afwerkingen die kunnen worden aangepast aan de wensen van de toekomstige koper. Gepersonaliseerde ruimtes zorgen voor een optimale kwaliteit van leven en exclusiviteit.

Bezoek de projectwebsite: https://alpano.ch/

Ruimten

Kamers6.5
Slaapkamers4
Badkamers4
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer214 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

route de verbier 132, Bagnes

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zuid oriëntatie