Stenen villa met uitzicht op de haven van St. Nicolas

Zakynthos
Villa • 2 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 215 m²
€ 750.000

Deze prachtige stenen villa bestaat uit een eerste verdieping en twee verdiepingen. De villa is omgeven door weelderig natuurlijk groen, vruchtdragende bomen en boomgaarden.

De twee bovenste verdiepingen meten 140 m². Hoewel de villa zich op de eerste en tweede verdieping bevindt, hoeft u niet naar boven te lopen om toegang te krijgen tot de tweede verdieping omdat de hoofdingang zich aan de kant bevindt waar de grond is verhoogd. Op het eerste niveau is de indrukwekkende woonkamer met de unieke houten traditionele meubels, evenals de prachtige keuken en eethoek. Op hetzelfde niveau is een balkon met eettafel. Om de zolder te bereiken, lopen gasten de prachtige trap op die is gemaakt van een enkele cipressenstam. De zolder zelf biedt een open slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche, evenals een andere slaapkamer met een slaapbank en een extra badkamer met een douche. De verbazingwekkende Master Suite biedt u niet alleen de unieke kans om te leven als een Zakynthische edelman, maar biedt ook een ontspannend uitzicht op zee vanuit elke kamer.

De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 75m² en is een privé-appartement op een stenen gebouw met twee verdiepingen met uitzicht op de zee en het zwembad. Dit appartement bevindt zich geheel op de eerste verdieping en heeft een eigen ingang. Het appartement heeft twee slaapkamers, een met en-suite badkamer. Het beschikt ook over een andere badkamer met een bad, een zithoek, een kitchenette, een gemeubileerde veranda en een kleiner balkon in de buurt van de slaapkamer. Beïnvloed door zakynthische stijl architectuur, deze accommodatie biedt haar gasten een levendige en traditionele sfeer met hout en steen harmonieus gecombineerd om rust en vreugde te bieden.

Een groot zwembad van 10x5 m² biedt een rustige plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een stenen bar bevindt zich naast het zwembad en biedt de mogelijkheid om barservice of zelfs een restaurant aan te bieden.

Gelegen in het gewilde gebied van Volimes - Noordoost-Zakynthos, is dit een fantastische investeringsmogelijkheid. Uitzicht op zee is overal als je uitkijkt over de haven van Agios Nicholas en het naburige eiland Kefalonia.

Het terrein is gevuld met een overvloed aan fruitbomen, waaronder 7 olijfbomen.

Alle villa's zijn volledig uitgerust met airconditioning en centrale verwarming. Er zijn twee grote watertanks die alle huizen bedienen, evenals een wateropvangsysteem dat regenwater opslaat om een ecologische waterstructuur te bieden.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer215 m²
Perceel2000 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Zwembad

Zakynthos

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens