4,5-kamerappartement met tuin

Verbier
Appartement • 4.5 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 110 m² • referentie: 1584950-1
€ 2.192.387
Gelegen op de begane grond van een klein gebouw van 4 appartementen met lift, bestaat deze woning uit een inkomhal die leidt naar een grote woon/eetkamer met open keuken en twee aparte slaapgedeeltes. Een grote berging gelegen in de entree biedt het voordeel dat er veel spullen in kwijt kunnen. Het eerste slaapgedeelte bestaat uit een master suite met en-suite badkamer met ligbad en toilet. De tweede bestaat uit twee aangrenzende slaapkamers, een doucheruimte met douche en toilet. Deze twee ruimtes hebben elk een eigen toegang tot het terras en de tuin.

In het hart van Verbier is dit lichte 4,5-kamer appartement ideaal gelegen in een rustige omgeving op een steenworp afstand van het centrum van Verbier, dicht bij alle winkels en het sportcentrum. Dit appartement is zeer gemakkelijk bereikbaar en profiteert van uitzonderlijke zonneschijn met zijn grote vlakke tuin op het zuiden en oosten.
Het skigebied Verbier strekt zich uit over 400 kilometer aan pistes. Het staat bekend om zijn vele off-routes en zal zowel skiliefhebbers en grote open ruimtes als liefhebbers van lekker eten en après-ski bekoren. Tijdens de zomer, onderbroken door verschillende evenementen, biedt Verbier een zeer breed scala aan activiteiten zoals golf, mountainbiken, e-bike, paragliding, tennis, vele wandelingen, een tokkelbaan op een hoogte van meer dan 3000m, een avonturenpark in de bomen, een prachtig buitenzwembad met zijn beachvolleybalvelden.

Bushaltes die het hele resort bedienen, liggen op slechts 2 minuten lopen en de openbare basisschool ligt op 5 minuten lopen. Het SBB-treinstation, gelegen in Le Châble op 15 minuten afstand, is direct bereikbaar met de bus of hutten. Het wordt tijdens het winterseizoen elk weekend bediend door rechtstreekse treinen vanuit Genève.

De accommodatie beschikt ook over een kelder, een skilocker en een gemeenschappelijke wasruimte.
Een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage completeert deze woning voor CHF 60.000 bovenop de verkoopprijs (aankoop vereist).
Deze woning is ook beschikbaar als tweede huis voor onze internationale klantenkring.

Ruimten

Kamers4.5
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer110 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Lift
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Val de Bagnes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Basisschool
Golf
Openbaar vervoer
Sportcentrum
Tennis
Winkels
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de tuin
SoortAppartement
Bouwjaar1992