UNIEK Authentiek chalet met adembenemend uitzicht

Chem. des Luis 33, 1936 Verbier, Switzerland, Chemin des Luis 33
Chalet • 8 kamer(s) • 470 m² • referentie: Planalui
Prijs op aanvraag
Dit prachtige authentieke chalet heeft een zeer mooie ligging in de regio Savoleyres. Het ligt op het zuiden en profiteert de hele dag van optimale zonneschijn en een adembenemend en adembenemend uitzicht op de bergketen en het resort.

Dit uitzonderlijke pand, met een totale oppervlakte van 470m2, is genesteld in een kleine woonwijk in de vorm van een gehucht, bestaande uit typische chalets gemaakt van oud hout en leien daken. De plaats is bijzonder rustig vanwege het feit dat er geen verkeer van buitenaf door het gehucht loopt.

Deze woning bestaat uit twee met elkaar verbonden chalets en zal u verleiden met zijn authenticiteit en charme. De grote terrassen bieden u unieke momenten van rust, genietend van de barbecue en genietend van het uitzonderlijke uitzicht. Het chalet is ook uitgerust met een hammam om te ontspannen na een geweldige dag skiën of een lange wandeling.

De binnenafwerking is van hoge kwaliteit met edele materialen, oud houtwerk en stenen vloeren en massieve parketvloeren die dit chalet een gezellige en warme uitstraling geven. 3 overdekte parkeerplaatsen en een lift, afhankelijk van de parkeerplaats bij het chalet, maken deze woning compleet.


Dit prachtige authentieke chalet ligt op een prachtige locatie in de omgeving van de Savoleyres. Het ligt op het zuiden en profiteert de hele dag van optimale zonneschijn en een adembenemend uitzicht op de bergketen en het resort.

Deze uitzonderlijke woning, met een totale oppervlakte van 470m2, is genesteld in een kleine woonwijk die eruitziet als een gehucht van typische chalets met oud hout en leien daken. De locatie is bijzonder rustig omdat er geen verkeer van buitenaf in het gehucht is.

Deze woning bestaat uit twee met elkaar verbonden chalets en zal u verleiden met zijn authenticiteit en charme. De grote terrassen bieden u unieke momenten van rust, genietend van de barbecue en genietend van het uitzonderlijke uitzicht. Het chalet is ook uitgerust met een stoombad waar u kunt ontspannen na een mooie dag skiën of een lange wandeling.

Het interieur is hoogwaardig afgewerkt met edele materialen, antiek houtwerk, stenen vloeren en massieve parketvloeren die het chalet een warme en comfortabele sfeer geven.
3 overdekte parkeerplaatsen en een lift die de parkeerplaats met het chalet verbindt, maken deze woning compleet.

Ruimten

Kamers8
Toiletruimten1
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer470 m²
Totaal1000 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Parkeerplaats
Terras

Chemin des Luis 33, Val de Bagnes

Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Skihelling
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
SoortHuis
Bouwjaar1987