Huis voor Huren in Faro, Portugal

Faro
Eigendom • 4 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • referentie: 18
€ 1.150
Fantastische dubbele villa met een fantastisch uitzicht over Carvoeiro naar de kust met een prachtig uitzicht op de blauwe oceaan. Geniet van deze prachtige villa met 3 slaapkamers met elk inbouwkast in het hoofdgebouw en 1 slaapkamer met eigen badkamer en keuken in de studio. De hoofdslaapkamer op de bovenste verdieping met een eigen terras, heeft een eigen badkamer, de andere twee slaapkamers delen een badkamer. Elk van de slaapkamers heeft een eigen buitenterras. Woonkamer, keuken en eetkamer zijn met elkaar verbonden, naast de keuken kan een kleiner gezelschap genieten van uw ontbijt in de gezellige ontbijthoek, de keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de eetkamer en woonkamer met open haard heeft u toegang tot het zeer grote gedeeltelijk overdekte buitenterras met eethoek en meer ligstoelen, het uitzicht op Carvoeiro en de oceaan is echt, gewoon prachtig. Zowel het eetgedeelte als het gedeelte met de ligstoelen op het terras hebben elk een luifel, waarvan één elektrisch bedienbaar.
Een buitentrap leidt naar de tuin, met citroen- en sinaasappelbomen, een prachtig gazon ligt voor het zwembad, hier kunt u heerlijk ontspannen in de schaduw op meer ligstoelen.

Op het niveau van het zwembad bevindt zich de prachtige studio in "strand" stijl, volledig gerenoveerd en uitgerust met een nieuwe keuken, van waaruit u de zee kunt zien. Modern tweepersoonsbed van 160 x 200 en een zithoek voor drie personen zorgen voor een aangename sfeer. De naastgelegen badkamer is volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Aan de voorzijde van de moderne kitchenette is, aan de buitenkant, een soort bar in de richting van het zwembad, gewoon genieten van een koel drankje direct in de tuin. Aan de voorzijde van het studioterras bevindt zich de barbecue. Vanuit de studio bereikt u, zoals gezegd via de buitentrap of de hoofdingang naar de ruime bovenverdieping met uw prachtige uitzicht op zee, meer ligstoelen en een eethoek buiten.

Het terrein is volledig omheind, vanaf de elektrische poort rijdt u direct naar de carport om uw auto in de schaduw te parkeren. Het centrum van Carvoeiro ligt op slechts 1-3 kilometer afstand en is ook te voet te bereiken, hier vindt u restaurants, supermarkt en strand vele andere mogelijkheden voor uw vrijetijdsbesteding.

Plaats

Villa Flores is gelegen in het gebied van Carvoeiro Clube, een van de oudste en meest gerenommeerde ontwikkelingen in Carvoeiro, verspreid over hectaren en hectaren kuststrook, afstand tot de oceaan variërend van enkele meters(!) tot enkele honderden meters. Men kan naar het sfeervolle centrum van de stad lopen op ongeveer 15-20 minuten, als alternatief is een taxi kostenvriendelijk. De urbanisatie bestaat uitsluitend uit vrijstaande villa's met zwembad op zeer goede percelen, allemaal met volgroeide tuinen die een zeer hoge mate van privacy garanderen. Er zijn geen avond- en nachtactiviteiten, de bevolking is een mix van internationale inwoners en toeristen, de urbanisatie wordt zeer gewaardeerd om zijn bijna kliftoplocatie, meestal met een mooi uitzicht op zee en het platteland. Prachtige stranden, diverse golfbanen en Carvoeiro Clube de Tennis in de buurt. Omdat het een bijna afgesloten woonwijk is, is er nauwelijks verkeer, alleen de weinige mensen die er wonen gebruiken de straten van Club, dus een rustige omgeving is gegarandeerd. Carvoeiro is een traditioneel vissersdorp, dat gelukkig door de jaren heen een authentieke sfeer heeft behouden, waardoor het een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor villa's in de Algarve is. Het centrum kijkt neer op een kleine strandbaai omsloten door rotsformaties, Praia do Carvoeiro, hellingen met originele bouwstijl omsluiten dit pittoreske scenario, het plein is beroemd. Dit pleintje recht tegenover het strand met tal van restaurants en bars eromheen is een absolute aanrader om rond te slenteren. In Carvoeiro zijn nooit grote toeristische complexen toegestaan, waardoor het mooie dorpse karakter wordt gewaarborgd dat Carvoeiro zo populair maakt bij zowel inwoners als toeristen, met gerenommeerde ijsjes bijna op het strandplein, verder een grote verscheidenheid aan Portugese- en internationale keukenrestaurants.
Nog steeds een attractie is de kleine gemeentelijke markt, waar u dagelijks vers brood, vlees en vis kunt kopen, de 'bica' (traditionele Portugese espresso) kan niet ongewijzigd blijven. Op de twee centrale stranden nodigen verschillende traditionele vissersboten uit om de grotten te gaan bekijken - je ziet prachtige rotsformaties en grotten, gemaakt door de 'handen van de natuur', vooral bij eb, vooral vanaf de zee heb je een fantastisch uitzicht over de indrukwekkende kustlijn van de Algarve met zijn gouden zandstranden en prachtige rotsformaties die tot 50 meter verticaal uit de oceaan razen.110890/AL

Prijzen

Prijzen geldig voor bezetting tot een maximum van 6 gasten.
Maximale bezetting van de villa; 8 personen (2 KLEINE kinderen, tot 5 jaar).
In geval van bezetting met 7e/8e persoon; € 15,- / extra persoon / dag.

Inbegrepen in de huurprijs:
- Internet 4G/5G
- elektriciteit (behalve in de winter, zie hieronder)
-Water
-poel
- Tuinservice
- handdoeken binnen
-beddengoed
- eenmaal per week verschoning van linnengoed en handdoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs:
Eindschoonmaak € 180,-
Winter; (november - april) Elektriciteit inbegrepen tot 60 Kwh / dag, €0,25,-/ Kwh
-Winter; Hout; € 100,-/ week

Extra bij te boeken diensten:
- Airco € 195,-/ week
- extra schoonmaak € 20,-/h
- kinderbedje € 40,-/reservering
- kinderstoel € 25,-/reservering
- (indien geaccepteerd) € 100,-/ huisdier/ week

Boeking
- Pre-reservering voor 5 dagen, u kunt uw reis / vluchten organiseren
- 30% aanbetaling
- 70% 2 maanden voor aankomstdatum
- Waarborgsom; tot € 500,-
- Waarborgsom huisdier (indien geaccepteerd) € 250,-

Aankomst en vertrek
- Geen vertrekkende klanten bij aankomst, vroeg inchecken.
- Geen aankomende klanten bij vertrek, laat uitchecken.
Vraag ernaar voordat u aan uw reis begint. Officiële aankomsttijd 16 uur, officiële vertrektijd 10 uur.

Faciliteiten

Airco

Barbecueën

Koffiezetapparaat

Vaatwasmachine

Elektrische poorten

Hek

Haard

Ingerichte keuken

Vriezer

Koelkast

Fruitbomen

Tuin

Grill

Haardroger

Verwarming

Internet

Ijzer

Linnen

Magnetron

Oven

Parkeergelegenheid

Eigen parkeerplaats

Satelliet TV

Zonnebank

Terras

Broodrooster

Toiletpapier

Handdoeken

Wasmachine

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers3
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Barbecue
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine

Faro

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Golf
Strand
Supermarkt
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens