3-slaapkamer rijtjeshuis te koop in Tulum

Tulum
Townhouse • 3 bed. • 3 bad. • 257 m² • Begane grond • Beschikbaar vanaf 1/12/2024 • referentie: 90739810
€ 672.750

Gelegen in Selva Zama, de nieuwste en meest exclusieve wijk van Aldea Zama in Tulum, bestaat deze luxe ontwikkeling uit slechts 20 herenhuizen die een langzaam leven en een intieme verbinding met de natuur bevorderen.

De slow living-visie presenteert een evenwichtige levensstijl met een holistisch welzijn, waarbij de diepe verbinding wordt gevierd tussen alle levende wezens in een gemeenschap die een nieuwe reeks waarden en overtuigingen delen. Een langzaam leven impliceert ook het genereren van ecologische, financiële en sociale voordelen, terwijl we onze ecologische voetafdruk verkleinen.

De ontwikkeling beschikt over sociale en recreatieve voorzieningen volgens de filosofie, ontworpen om de levenservaring van bewoners en bezoekers te maximaliseren en te verbeteren, waaronder een toegangslobby met receptie, zwembad met zonneterras, rauwe fitnessruimte, een eetbare tuin, een hemels observatorium en vuurplaats, een junglespeeltuin en een spa- en genezingscentrum.

Dit verbazingwekkende herenhuis met 3 verdiepingen is ontworpen met een bioklimatische architectuur die bestaat uit het analyseren van de weersomstandigheden om intern comfort te genereren door middel van een optimale thermische sensatie, terwijl de verlichting wordt geoptimaliseerd en zo het totale energieverbruik wordt verminderd. In het kader van dit intelligente ontwerp is het herenhuis voorzien van windschoorstenen, dit zijn bioklimatologische mechanismen om een natuurlijke koeling te bieden, gebruikmakend van de geometrie en de strategische plaatsing van de openingen om natuurlijke windstromen binnenshuis te creëren.

Het herenhuis wordt opgeleverd met premium afwerkingen en heeft een eigen patio op de begane grond, een wasruimte, een buitenbad, 1 parkeerplaats, kasten, een volledig uitgeruste keuken en een geweldig privédak met jacuzzi.

Het heeft ook een ontwerp op basis van de omgeving om de optimale blootstelling aan de zon te identificeren om het natuurlijke licht te benutten en tegelijkertijd de directe blootstelling te beperken. Er is gekozen voor lichte kleuren om het zonlicht terug te kaatsen en warmteophoping te voorkomen. En om het energieverbruik verder te verminderen, werd ledverlichting geïmplementeerd in het hele herenhuis.

Hier geniet u van een uitgebreide welzijnservaring ver van hyperstimulatie, waardoor uw kwaliteit van leven enorm wordt verbeterd.
Kortingen en directe financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar!

Technische gegevens:

- Opleverdatum: december 2024.
- VvE: $ 640 USD/maand.
- Huisdieren toegestaan.
- Onroerende voorheffing: 0,2% van de kadastrale waarde per jaar.

Notities:

1) Deze prijs is correct op het moment dat de aanbieding wordt gepubliceerd. Houd er rekening mee dat er kleine prijsvariaties kunnen zijn als gevolg van marktomstandigheden. Dit specifieke herenhuis is mogelijk niet meer beschikbaar tegen de tijd dat u het vindt, maar de advertentie blijft online totdat de ontwikkeling is uitverkocht, dus vergelijkbare opties kunnen nog steeds beschikbaar zijn.

2) Een banktrust (fideicomiso) is vereist door de Mexicaanse wet voor buitenlanders om dit onroerend goed te benoemen. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over het vereiste bankvertrouwen.

3) De afbeeldingen zijn slechts representaties en kunnen kleine variaties hebben ten opzichte van de echte eenheid.

---------

Humberto Fernández Sitta

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (buiten)1
Terrassen1

Oppervlaktes

Woonkamer257 m²
Perceel208 m²
Terras50 m²
Tuin9 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Beveiliging
Buitenzwembad
Intercom
Internet
Parkeerplaats
Portier
Satelliet-tv
Terras
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Tulum

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de tuin
SoortHuis
VoorwaardeNieuw
PositieWeelderige luxe
Bouwjaar2024
BouwtypeBeton
OmgevingKalm, Goen, Woonwijk