Appartement voor Kopen in Azeitão, Portugal

Azeitão
Appartement • 109 m² • referentie: 17558200-DR020
€ 150.000
Gebouw voor herstel in het centrum van Vila Nogueira de Azeitão.

Met klassieke Portugese architectuur en ingevoegd in een van de belangrijkste straten van de traditionele Vila Nogueira de Azeitão, bestaat dit charmante gebouw en oude Casas de Aldeia uit 2 verdiepingen plus het gebruik van een zolder.

Met onafhankelijke ingangen en algemene werken nodig, bestaat de begane grond uit kleine ruimtes, zoals woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een ruimte die kan worden gebruikt voor opslag. De villa op de 1e verdieping volgt een typologie die sterk lijkt op de begane grond en heeft ook een balkon aan de gevel en gebruik van een zolder met een fantastisch uitzicht over Lissabon en de regio.

Azeitão staat bekend om het hosten van grote namen in de wijnproductie, het produceren van opmerkelijke kazen, gewaardeerde en beroemde taarten van Azeitão en de zoete Moscatel de Setúbal, dicht bij handel en diensten, pleinen, padelveld, gemeentelijk zwembad, snelle toegang tot openbaar vervoer en hypermarkten, toegang tot snelwegen, ook is het zeer dicht bij de wijnmakerijen José Maria da Fonseca en Bacalhôa, 10 minuten van Serra da Arrábida waar de mooiste stranden van Europa zich bevinden, waaronder het bekroonde Galápos strand.

Oppervlaktes

Woonkamer109 m²

Azeitão

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens