Huis voor Kopen in Barcelona, Spanje

Barcelona
Huis in dorp • 4 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 600 m² • referentie: Finca las Perdices
€ 1.350.000

Dit absoluut prachtige, modern gerenoveerde landhuis wordt overspoeld met natuurlijk licht, met hoge ramen, een zoutwaterzwembad, paardenstallen, een paddock, een onafhankelijke enorme bron en een uitgestrekte 4 hectare grond. Het is gelegen in de wijnstreek Penedes in de buurt van Barcelona, met name in Castellvi de Marca.

De boerderij, of 'masia/finca', werd oorspronkelijk gebouwd in 1970, maar de huidige eigenaar ondernam een volledige renovatie vanaf 2001. De transformatie veranderde het traditionele Catalaanse landhuis in een moderne villa met behoud van de oorspronkelijke charme van het huis.

De combinatie van traditionele elementen en moderne donkere staalconstructie, samen met hoge ramen en plafonds, geeft deze woning een uniek karakter. Stel je voor dat je een glas goede lokale wijn drinkt op de veranda, uitkijkend over de wijngaarden en verre bergen het is echt een fantastische ervaring.

Genieten van rust en stilte terwijl u nog steeds gemakkelijke toegang heeft tot voorzieningen is hier een belangrijk pluspunt. De accommodatie ligt op slechts 25 minuten rijden van Sitges of Vilanova en op 40 minuten van de luchthaven van Barcelona, en de nabijheid van de wegen C15 en AP7 zorgt voor gemakkelijk reizen.

Het beschrijven van de grandeur van deze eigenschap is niet eenvoudig met alleen woorden. Wij nodigen u uit om het uit de eerste hand te ervaren door middel van een persoonlijk bezoek, waar u zelf de grote energie van deze plek kunt ervaren en de adembenemende omgeving kunt zien.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers3
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer600 m²
Perceel40000 m²
Intern600 m²
Bruikbaar200 m²
Terras40 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Internet
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad

Barcelona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
SoortHuis
Bouwjaar1970
Energie-efficiëntiegraad
E