Uitstekend stuk grond te koop in Colombo Sri

Colombo, Thimbirigasyaya Rd 429
Stuk grond • referentie: ES5553825
€ 270.000
Uitstekend Perceel grond te koop in Colombo, Sri Lanka

Esales Eigendoms-ID: es5553825

Locatie Accommodatie

429 Thimbirigasyaya-weg
Colombo
Colombo 5 Zoekertjes
Westelijke Provincie
Sri Lanka

Beschrijving van de woning

Hier presenteren we een uitstekend stuk grond in een van de meest gewilde ontwikkelingsgebieden op dit moment in Sri Lanka. Met zijn betoverende kustlijnen van de Indische Oceaan, adembenemende natuur en gastvrije cultuur, is het geen wonder dat Sri Lanka nog steeds bekend staat als een van de meest spectaculaire plekken ter wereld om te wonen. Hier wordt een kans aangeboden om met dit perceel te investeren in dit altijd prachtige deel van de wereld. Tegen de huidige prijs, die alleen op de grond is gebaseerd, zal deze woning zeker niet lang op de markt zijn.

Perceel te koop is in Southam 177m2 groot, perfect voor iemand die onroerend goed wil ontwikkelen om op de open markt te zetten. Vlak rechthoekig blok grond op een zeer centrale en gewilde locatie in Colombo. Op Thimbirigasyaya Road naast de afslag naar Longden Place, Colombo 5. Uitstekende commerciële en residentiële waarde.

Dit land, indien ontwikkeld, biedt de eigenaar niet alleen een ruime en luxe plek om te wonen, maar ook een onderneming op de vakantieverhuurmarkt. Dankzij de opkomst van directe verhuursites zoals Airbnb en booking.com maakt deze markt momenteel een gouden eeuw door en Colombo is in deze context een van de snelst groeiende bestemmingen in Azië.

Colombo is ook de perfecte uitvalsbasis om veel van de andere fascinerende gebieden van Sri Lanka te ontdekken, zoals het nabijgelegen Sri Jayawardenepura.

Voor degenen met een nog groter gevoel voor avontuur, is Sri Lanka ook slechts een relatief korte boottocht verwijderd van het ontdekken van de vele fascinerende landen en culturen van het nabijgelegen India.

Sport- en vrijetijdsliefhebbers zullen blij zijn met het brede scala aan wandel-, fiets- en visgebieden in de omgeving en het gebied ligt ook dicht bij vele prachtige golfbanen, zoals de Royal Colombo Golf Club, die op slechts een halve mijl afstand ligt.

Het gebied is ook zeer goed verbonden met vervoer, zowel op de grond als in de lucht, met de internationale luchthaven van Colombo op slechts 9 mijl afstand. Dit is natuurlijk nog een ander groot pluspunt in de context van de vakantieverhuurmarkt.

Over de omgeving

Eindeloze stranden, tijdloze ruïnes, gastvrije mensen, hopen olifanten, rollende branding, goedkope prijzen, leuke treinen, beroemde thee en smaakvol eten maken Sri Lanka onweerstaanbaar.

Je zou kunnen zeggen dat Sri Lanka zich in het volle zicht heeft verstopt. Tientallen reizigers zijn overhead gepasseerd op weg naar ergens anders, maar jaren van onzekerheid hielden Sri Lanka van veel routes.

Nu is dat echter allemaal veranderd. Het land gaat snel vooruit naarmate meer en meer mensen de talloze charmes ervan ontdekken. Liggend tussen de meer betreden delen van India en Zuidoost-Azië, zijn de geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid van Sri Lanka onmiskenbaar aantrekkelijk. Het is de plek waar je nog niet bent geweest, waar je zou moeten zijn.

Er zijn maar weinig plaatsen waar zoveel UNESCO-werelderfgoedlocaties (acht) in zo'n klein gebied zijn verpakt. De meer dan 2000 jaar cultuur van Sri Lanka kan worden ontdekt op oude locaties waar legendarische tempels prachtige details hebben, zelfs als ze schuilen in grotten of neerstrijken op prominente toppen. Recenter zijn suggestieve koloniale forten, van Galle tot Trincomalee.

Aan de andere kant van het eiland kan dat ding dat 's nachts tegen het lijf loopt, een olifant zijn die op weg is naar een favoriete waterput. Safaritochten door de aangenaam ontspannen nationale parken van Sri Lanka komen luipaarden, waterbuffels, allerlei soorten vogels en een groep primaten tegen.

Colombo is uitgegroeid tot een must-see stop in Sri Lanka. Niet langer alleen de uitgestrekte stad die je moet doorstaan op weg naar de stranden, het is een waardige bestemming op zich geworden en vormt een uitstekende start - of finish - van je Sri Lankaanse avonturen.

De erfenissen van de tuinwortels van koloniaal Colombo zijn nog steeds intact langs de vaak schaduwrijke boulevards. Fort is een aantrekkelijke plek dankzij de voortdurende restauratie van de historische koloniale architectuur, terwijl Pettah bruist van de markten en ongebreidelde handel. Zelfs het door verkeer verstopte Galle Rd wordt steeds pittiger met glanzende nieuwe hotelcomplexen.

De kosmopolitische kant van Colombo ondersteunt steeds stijlvollere eetgelegenheden, galeries en winkels. Verrassingen zijn er in overvloed: met een beetje verkenning vindt u geweldige lokale gerechten, karakteristieke winkels en kleine, gezellige cafés. Ondertussen transformeert een bouwhausse als geen ander de skyline van de stad.

Hoofdlijnen

• 177 m2 grond voor ontwikkeling
• Uitstekende locatie dicht bij vele voorzieningen
• Prachtig uitzicht.
• Enorm potentieel in de verhuurmarkt indien ontwikkeld.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw woning in Colombo, Sri Lanka snel online te kopen of verkopen.

Oppervlaktes

Perceel177 m²

Thimbirigasyaya Rd 429, Colombo