Eigentijdse 7-kamer villa

Gals
Huis • 7 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 192 m² • 3de verdieping • referentie: BA-121394
€ 1.935.129
Ontdek de eigentijdse elegantie die deze vrijstaande villa vertegenwoordigt en biedt een onvergelijkbare levensstijl. Gebouwd in 2013 en voortdurend verbeterd tot 2022, belichaamt deze moderne 7-kamerwoning met 192 m² woonoppervlak het perfecte huwelijk tussen avant-gardistisch design en functionaliteit.

De opvallende buitengevel getuigt van de aandacht voor detail en constante aandacht voor esthetiek. De verschillende zorgvuldig aangelegde buitenruimtes bieden ruimtes voor ontspanning en bevoorrechte delen. Het bovengrondse zwembad nodigt uit tot een verfrissende duik op zonnige dagen, de jacuzzi voor koelere dagen of avonden, terwijl de ruime veranda een harmonieuze overgangsruimte creëert tussen binnen en buiten, ideaal om uw gasten bij elk weer te vermaken.

Het interieur van de villa stelt de verwachtingen die door de boeiende buitenkant worden gewekt niet teleur. De 190 vierkante meter leefruimte ontvouwt zich met een vloeiendheid die een gemakkelijk en onbeperkt dagelijks leven mogelijk maakt. Elke kamer is ruim en licht en combineert hoogwaardige materialen met elegante afwerkingen. De 7 kamers, ingenieus verdeeld, bieden voldoende ruimte voor familie, vrije tijd en thuiswerken.

De dubbele garage zorgt voor de veiligheid en opslag van uw voertuigen, evenals buitenruimtes voor het huis voor uw gasten.

Gelegen in een rustige omgeving, is deze moderne villa een zeldzame kans om een woning te verwerven die het moderne leven in al zijn glorie belichaamt.

Ruimten

Kamers7
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer192 m²
Totaal849 m²
Alarm
Intercom
Internet
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Hot-tub
Parkeerplaats

Gals

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
Bouwjaar2013
VerwarmingStralend, Brandstof
Warm waterZonne-