UITVERKOCHT! Meld u aan voor meldingen over wederverkoop

Purio
Eigendom • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 92.76 m²
€ 186.853
img fetchpriority="high" decoding="async" width="1024" height="663" data-id="16356" src="https://panamasovereign.com/wp-content/uploads/2023/05/Pedasi-Triplex-H2O-4-1024x663.jpg" alt="Gloednieuwe stadswoningen in Pedasi perfect voor alleenstaande gezinnen of huurinkomsten." class="wp-image-16356" srcset="https://panamasovereign.com/wp-content/uploads/2023/05/Pedasi-Triplex-H2O-4-1024x663.jpg 1024w, https://panamasovereign.com/wp-content/uploads/2023/05/Pedasi-Triplex-H2O-4-300x194.jpg 300W, https://panamasovereign.com/wp-content/uploads/2023/05/Pedasi-Triplex-H2O-4-768x497.jpg 768W, https://panamasovereign.com/wp-content/uploads/2023/05/Pedasi-Triplex-H2O-4-150x97.jpg 150W, https://panamasovereign.com/wp-content/uploads/2023/05/Pedasi-Triplex-H2O-4.jpg 1280W" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />

AANDACHT! Deze gloednieuwe herenhuizen in Pedasi zijn volledig UITVERKOCHT! Houd hier een oogje in het zeil voor doorverkoopmogelijkheden, ze duiken van tijd tot tijd op. Meld je hier aan om op onze wachtlijst te komen en als een van de eersten op de hoogte te zijn:

Vraag meer informatie aan over de doorverkoopmogelijkheden van Yellowfin Townhomes

Vraag meer informatie aan over de doorverkoopmogelijkheden van Yellowfin Townhomes

Naam
*

Eerste

Laatste

Laatste

E-mail
*

Telefoon

Onderwerp

Bericht

Als je een mens bent, laat dit veld dan leeg.

Opslaan

Of u nu een klein gezin bent of een belegger die op zoek is naar huurinkomsten op de vastgoedmarkt, deze nieuw gebouwde herenhuizen bieden alles wat u nodig heeft. Ervaar het beste van alles met deze toplocatie op slechts enkele minuten afstand van prachtige zandstranden, geweldige restaurants en supermarkten en banken. Deze gloednieuwe herenhuizen bevinden zich op een steenworp afstand van alle gemakken die Pedasi te bieden heeft.

Loop naar binnen en ontdek de woonkamer met prachtige hoge plafonds die het meteen gezellig en uitnodigend maken. Het hosten van feestjes of genieten van vrije tijd met familie is een fluitje van een cent op deze plek. Genieten van heerlijke maaltijden met familie en vrienden wordt eenvoudig gemaakt door deze open indeling die het eetgedeelte en de moderne keuken naadloos met elkaar verbindt.


Moderne afwerkingen geven de ruimte een vleugje luxe met behoud van een eenvoudige, maar chique uitstraling. Deze herenhuizen bieden een ideale leefruimte om tot rust te komen en te ontspannen met twee comfortabele slaapkamers met en-suite badkamers.

De zorgvuldig ontworpen slaapkamers zijn bedoeld om tegemoet te komen aan uw comfortbehoeften, van zacht beddengoed tot ruime kasten en veel natuurlijk licht - het heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf. Eenvoudige organisatie en netheid zijn verzekerd in deze triplex met zijn handige kleine wasruimte.

Het volledig omheinde entreeterras biedt een idyllische en rustige buitenruimte, perfect om 's ochtends te genieten van een kopje koffie of 's avonds van een glas wijn. Uw voordeur opent zich voor een uitstekende ervaring als een klein dunkzwembad op een steenworp afstand. Of het nu is om te ontsnappen aan de tropische middagzon of om te ontspannen van werkstress - met dit zwembad zit je goed.

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de gloednieuwe herenhuizen in Pedasi of het gebied in het algemeen. De afbeeldingen in deze advertentie worden gebruikt om de kwaliteit en het type afwerking van deze herenhuizen te demonstreren.

Leer meer over het Pedasi-gebied met onze PEDASI-LOCATIEGIDS

Bekijk Pedasi en de omliggende gebieden in vogelvlucht met onze interactieve PEDASI DRONE TOUR

Klik hier voor meer informatie over onze wijken in de omgeving van Pedasi, waaronder Los Destiladeros en Playa Venao

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer92.76 m²
Perceel167 m²
Zwembad

Purio

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de stad