Huis voor Kopen in Rogatec, Slovenië

Rogatec
Huis • 1 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 103 m² • referentie: 107194-170
€ 350.000

In de buurt van Donačka Gora, evenals Rogatac en Rogaška Slatina, verkopen we een nieuw atriumhuis op de begane grond, dat volledig is afgewerkt en uitgerust.

Het perceel is groot en volledig omheind, weg van de buren, op een mooie en rustige plek.

Het huis staat op een vlak perceel, zonder trappen en is ook geschikt voor mindervaliden. Naast het huis is een bijgebouw, dat een berging en een handige werkplaats op de begane grond heeft, en een sociale ruimte erboven.

In de buurt is er een nieuw ingericht, prefab gebouw met een sauna en een plek om uit te rusten, niet ver daarvandaan is er ook een jeu de boulesbaan, een tuinpaviljoen, een steengrill en een omheinde moestuin. Ook staan er veel fruitbomen op het perceel.

Kenmerken van de woning:

- de woning is gebouwd met porotherm bakstenen

-het dak is van baksteen Tondach

- de gevel is thermisch isolerend 16 cm

- ook de rioolwaterzuiveringsinstallatie is nieuw ingericht

-bouwmeubilair is van kunststof, ramen hebben drielaagse beglazing, horren en zonwering

-vloerverwarming met een warmtepomp

- er is airco in de woonkamer, eetkamer en keuken

- anti-inbraak toegangsdeur

- de woning staat onder videobewaking

- het onroerend goed beschikt over de juiste documentatie, is geregistreerd in de Republiek Polen en vrij van lasten

Nog een paar kenmerken van de plek waar het huis zich bevindt:

Donačka Gora is een kleine nederzetting en heuvelachtig gebied in de gemeente Rogatec in het oosten van Slovenië. De nederzetting is vooral bekend om de gelijknamige heuvel, die boven de omgeving uitsteekt en een prachtig uitzicht biedt over de wijde omgeving. De omgeving van Donačka Gora is rijk aan natuurschoon, zoals bossen, weiden, wijngaarden en akkers. Dit gebied is populair bij wandelaars en natuurliefhebbers omdat het mogelijkheden biedt om te verkennen en te ontspannen in een natuurlijke omgeving. Naast wandelen is Donačka Gora ook een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar rust in een natuurlijke omgeving. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht, een bezoek brengen aan de kerk van St. Donata op de top van de heuvel en het landelijke leven ervaren.

Rogatec: Rogatec is een kleine stad en gemeente in het oosten van Slovenië. Het ligt vlakbij de grens met Kroatië. De stad staat bekend om zijn historische en culturele erfgoed en natuurlijke schoonheid. Rogatec biedt ook verschillende mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding, culturele evenementen en traditionele evenementen. Het biedt alle infrastructuur, zoals een school, kleuterschool, winkels, pensions...

Rogaška Slatina: Rogaška Slatina is een gerenommeerd Sloveens kuuroord en toeristisch stadje, bekend om zijn natuurlijke minerale bronnen. Hier bevinden zich verschillende thermale en spacomplexen, die wellness, gezondheidsdiensten en ontwikkeling bieden. De stad is ook de thuisbasis van vele culturele evenementen, musea en prachtig aangelegde parken.

Boč: Boč is een van de karakteristieke heuvels in de omgeving, die populair is bij wandelaars en natuurliefhebbers. Boč staat bekend om zijn rijke biotische diversiteit, bospaden en uitzichten. Er is ook een uitkijktoren op de top van de heuvel, die een spectaculair uitzicht biedt over de omliggende gebieden.

Wandelen: Slovenië staat bekend om zijn prachtige natuur en uitstekende mogelijkheden om te wandelen. Ook in de omgeving van Rogatec, Rogaška Slatina en Boč zijn er tal van wandelpaden, evenals fietspaden, die geschikt zijn voor verschillende ervaringsniveaus. Wandelpaden leiden door bossen, weilanden en af en toe naar uitkijkpunten waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving.

Dit zijn slechts enkele van de kenmerken die velen zouden aantrekken om zo'n omgeving voor permanente bewoning te wensen!!

Ik sta tot uw beschikking voor alle informatie en rondleidingen!

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten2

Oppervlaktes

Woonkamer103 m²
Perceel2872 m²

Rogatec

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Crèche
Openbaar zwembad
Winkels
Ziekenhuis
Oost oriëntatie
West oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Bergzicht
Onbelemmerd weergave op bos
Onbelemmerd weergave op heuvels
Zicht op het platteland
SoortHuis
VoorwaardeNieuw
Bouwjaar2017
VerwarmingElektrisch
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens