Aquamarina Waterfront Villa te koop

Sint Maarten
Villa • 5 bed. • 6 bad.
€ 3.434.152

Aquamarina Lagoon Front Villa te koop

Dit is een privéparadijs aan het water gelegen op het ultra-exclusieve landgoed Aquamarina. Het droomhuis van een booteigenaar met meerdere aanlegsteigers en directe toegang tot de bestaande hoofdkanalen. Deze Aquamarina villa beschikt over 5 slaapkamers, 6 badkamers, hoge plafonds, panoramisch uitzicht, privé zwembad, meerdere buitenterrassen en een lagune voortuin. Het complete Sint Maarten huis!

Op de eerste rij; uw nieuwe Aquamarina villa geniet van een aantal van de beste uitzichten en privacy in Sint Maarten. Geniet van het uitzicht op de oceaan van de rustige lagune en de groene bergen van Sint Maarten op de achtergrond. Aquamarina is zeer gewild vanwege het hoge beveiligingsniveau en de nabijheid van het nachtleven en de voorzieningen. Je hebt Maho, op slechts 3 minuten rijden voor alle entertainment- en winkelbehoeften die je nodig hebt; terwijl Mullet Bay Beach met Kalatua Beach Bar op slechts 5 minuten rijden in de tegenovergestelde richting. Dichter bij het paradijs dan dit kun je niet zijn.

Deze villa met 5 slaapkamers is gebouwd over drie verdiepingen en biedt luxe details in de architectuur en het ontwerp. Elke slaapkamer is ruim en beschikt over een eigen badkamer en kasten, terwijl u vanaf de privéterrassen kunt genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Ik woon persoonlijk in Aquamarina en kan een zeer persoonlijk inzicht bieden in het leven hier. Goed onderhouden, overal beveiligers, schoon, vriendelijke buren en uitstekende voorzieningen! Aquamarina, genesteld in de heuvels van Pointe Pirouette in het Nederlandse Laagland, is een visioen van echte luxe. Gepland als de showcase voor Sint Maarten. Er is speciale aandacht besteed aan de superieure constructie en afwerking, maar ook aan het superniveau van service en veiligheid.

Er zijn in totaal 18 villa's aan het water in Aquamarina, persoonlijk ontworpen door de beroemde architect Maurizio Lanari. Voorzieningen zijn onder andere een eigen spa en fitnessruimte, 24 uur per dag medische diensten, stand-by generator, CCTV, 24 uur per dag bemande beveiliging, vastgoedbeheer, watertaxi en nog veel meer!

Aquamarina Lagoon Villa te koop

Kavel grootte: 280m2
Villa met 5 slaapkamers, 2 aanlegsteigers en een aanlegsteiger voor megajachten
Prachtige architectuur met uitzicht op de oceaan van overal
Alle 5 slaapkamers hebben een eigen badkamer en bieden ultieme privacy
Een privézwembad, een overdekt terras en tuinen bieden tal van uitgaansgelegenheden

KENMERKEN VAN DE WONING
24-UURS BEVEILIGING
INFINITY ZWEMBAD
UITZICHT OP DE LAGUNE
PARKEERGELEGENHEID
UITZICHT OP HET WATER

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers6

Oppervlaktes

Perceel280 m²
Balkon
Beveiliging
Parkeerplaats
Terras
Zwembad

Sint Maarten

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee