Sea Pearl Ataköy, het verhaal dat begint met de zee, 20% of meer korting of 60 maanden afbetalingsmogelijkheid

Ataköy 2-5-6. Mahallesi
Herenhuis • 3 kamer(s) • 2 bad. • 82 m² • 3de verdieping • referentie: 363028
€ 1.161.295

OPMERKING: Advertentie-informatie wordt ingevoerd volgens de kenmerken van 2 + 1, bruto appartementen van 117 vierkante meter. Vloerinformatie is representatief. 1+1 (88-104 vierkante meter), 2+1 (117-270 vierkante meter), 3+1 (193-204 vierkante meter), 3.5+1 (235-277 vierkante meter), 4+1 (237-276 vierkante meter) en 4.5+1 (248-375 vierkante meter) appartementen zijn beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.

Ons verhaal begon met het geluid van de golven die op de kust beukten, de bewonderenswaardige schoonheid van Istanbul en de wens om een project te ontwerpen dat verweven is met de zee.

We hebben een eersteklas leefruimte voorbereid door de pracht die mensen met hoge normen gewend zijn naar elk punt van het project te brengen.

We lieten de prestigieuze eigenaren met rust met de zee en zetten uiteindelijk onze handtekening op SeaPearl Ataköy, het enige premium project van Istanbul aan zee.

Een van de mooiste metropolen ter wereld, het ontmoetingspunt van verschillende culturen, een unieke stad die in ieders ogen een speciale plaats inneemt met zijn Bosporus, historische schoonheden, modern stadsleven, twee continenten verenigt en rijken heeft gehost; Istanboel.

Een uniek project van Istanbul dat zijn schoonheid weerspiegelt aan de zee...

Het is het enige premium project aan zee in Istanbul, dat allemaal uitkijkt over de zee, de levensstijl van de elite biedt en schittert met de harmonieuze combinatie van blauw en groen.

Het is ook bevoorrecht met zijn locatie.

0 km naar de zee

Jachthaven van Atakoy: 2 km

Luchthaven Atatürk: 7 km

Historisch schiereiland: 12 km

Hotel

Tennisbaan

Basketbalveld

Speeltuin voor kinderen

Barokke tuinen

Het Eiland van de parel

Biologische vijver

Natuurpark

SeaPearl Ataköy biedt een bevoorrecht leven aan degenen die op zoek zijn naar het beste en perfectie in alle opzichten en weerspiegelt ook het verschil op het gebied van architectuur.

Met zijn leefruimtes waar aan allerlei details is gedacht, zorgvuldig ontworpen balkons en weelderige terrassen, en blokken met een esthetische uitstraling, voldoet het project aan alle verwachtingen van prestigieuze eigenaren.

Er zijn vier blokken in SeaPearl die tegemoet komen aan verschillende smaken. De dominante kleur van de aarde op de onderste verdiepingen van het blok verandert in grijze en blauwe tinten als het naar de bovenste verdiepingen gaat en zich uitstrekt naar de hemel.

Aan de achtergevel met uitzicht op Ataköy zijn er prachtige ingangen ontworpen met moderne materialen.

Deze architectonische benadering wordt versterkt door de moderne interpretatie van het Seltsjoekse motief, dat de hoofdstructuur van de gevel vormt.

De ruimtes, die zijn ontworpen met een prachtig maar eenvoudig, luxueus maar ingetogen begrip, gaan gepaard met uitzicht op zee.

De leefruimtes, die uitkomen op grote balkons en vloertuinen, bieden een bevoorrecht leven door te integreren met het unieke uitzicht op de Zee van Marmara.

In SeaPearl Ataköy, waar alle accommodaties een ononderbroken uitzicht op zee hebben, hebben veel kamers in de accommodaties ook uitzicht op zee.

Het landschapsgebied van 33.000 m2 met tuinen in barokstijl, geïnspireerd op de Ottomaanse en Franse paleizen, weerspiegelt de unieke harmonie van groen en blauw in SeaPearl Ataköy.

De biologische vijver, die compatibel is met de natuurlijke textuur in het landschapsgebied waar geen ingang voor voertuigen is, maakt de schoonheid van de tuinen compleet die moderne en traditionele elementen combineren.

SeaPearl ligt naast een van de meest ambitieuze hotels in Istanbul.

Terwijl het hotel boetieks van wereldberoemde merken en restaurants herbergt met verschillende smaken uit de wereldkeuken, kunnen inwoners van SeaPearl Ataköy op elk moment profiteren van diensten zoals een zwembad, Turks stoombad, sauna, spa en fitnesscentrum dat speciaal voor hen is gereserveerd in het hotel.



Deze aanbieding is automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers3
Verdiepingen490
Badkamers2
Toiletruimten2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer82 m²
Totaal117 m²
Alarm
Balkon
Garage
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Ataköy 2-5-6. Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Basisschool
Crèche
Films
Openbaar vervoer
Park
Sportcentrum
Stadscentrum
Station voor hogesnelheidstrein
Universiteit
Winkels
Zee
Zeehaven
Ziekenhuis
Onbelemmerd weergave op platteland
Onbelemmerd weergave op stad
Onbelemmerd weergave op zee
Oost oriëntatie
West oriëntatie
Zuid oriëntatie
SoortHuis
Bouwjaar2021
VerwarmingCentraal, Gas