Prachtige kans: Set van twee appartementen uitzonderlijke ...

Veysonnaz
Appartement • 5.5 kamer(s) • 128 m² • referentie: AH1513
€ 1.249.545
Ontdek deze uitzonderlijke kans: twee aangrenzende appartementen gecombineerd om een uitzonderlijke 5-kamer woonruimte in de Berner Alpen te creëren. Met een prachtig uitzicht op de met sneeuw bedekte hellingen en de majestueuze Alpen biedt deze set een luxe en comfortabele leefomgeving.

Appartement 1 (Zuid-West Hoek):
Een lichte woonkamer met open haard komt uit op een zonnig balkon met panoramisch uitzicht. Een open en uitgeruste keuken zal fijnproevers bekoren. Twee slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer, evenals een extra doucheruimte, bieden optimaal comfort. Geniet van de sauna, ontspanningsruimte en toegang tot de gemeenschappelijke wasruimte.

Appartement 2:
Een ruime woonkamer met balkon, een open keuken en een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer creëren een gastvrije ruimte. Een extra doucheruimte en een eigen kelder maken dit appartement compleet. U kunt ook genieten van de sauna, ontspanningsruimte en toegang tot de gemeenschappelijke wasruimte.

Deze appartementenset biedt de flexibiliteit van een gecombineerde leefruimte met behoud van privacy. Met een spectaculair uitzicht, hoogwaardige afwerking en wellnessvoorzieningen is dit een zeldzame kans die u niet mag missen. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek uw ideale alpine toevluchtsoord.

Ruimten

Kamers5.5
Balkons1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer128 m²
Balkon
Lift
Parkeerplaats
Voorzieningen verzameld door AI.
Sauna
Wasmachine

Veysonnaz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
SoortAppartement
Bouwjaar2007