Boerderij te koop in Camaragibe,Camaragibe

Camaragibe
Boerderij • referentie: VBI115
€ 2.600.000
Te koop, een exclusief gebied met ongeveer 14 hectare

gelegen aan de Aldeia weg, in de gemeente Camaragibe, Pernambuco.

Dit pand biedt een bevoorrechte omgeving voor verschillende ondernemingen, met natuurlijke hulpbronnen die op een duurzame manier kunnen worden geëxploiteerd, waardoor een breed scala aan bedrijven mogelijk wordt.
 
Het land heeft een goed vlak gebied, wat de ontwikkeling van projecten vergemakkelijkt, en omvat een deel van het rijke en bewaard gebleven Atlantische Woud, evenals wordt begrensd door een beek.

Deze kenmerken bieden de mogelijkheid om ecologisch duurzame ondernemingen te creëren, zoals eco-resorts, natuurtoerisme, ecologische paden en andere activiteiten die het behoud van het milieu waarderen.
 
Aldeia is een district in Camaragibe, Pernambuco, Brazilië, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, rust en behoud van het Atlantische Woud.
Het is een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een leven dichter bij de natuur, met opties van landhuizen en boerderijen.

De plaats biedt een rustige sfeer, kleine winkels en gemakkelijke toegang tot andere steden. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers.
 
De strategische ligging van dit gebied biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke punten in de regio.

De internationale luchthaven van Recife ligt op ongeveer 36 km afstand en zorgt voor connectiviteit en mobiliteit voor uw onderneming.

Bovendien ligt het stadscentrum van Recife op loopafstand, ongeveer 25 km, en het beroemde strand Porto de Galinhas ligt op ongeveer 75 km afstand, wat een veelheid aan mogelijkheden biedt voor zakelijke partnerschappen en toegang tot stedelijke hulpbronnen.
 
Dit pand is de perfecte gelegenheid voor visionaire investeerders die een unieke onderneming willen creëren die zaken, natuur en duurzaamheid harmoniseert.

Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie om uw project tot leven te brengen, mis deze kans dan niet!
 
Neem contact met ons op voor meer informatie over dit ongelooflijke land en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van deze veelbelovende toekomst in Camaragibe, Pernambuco.
 
Kom en bekijk dit zeldzame juweeltje van dichtbij!

Welkom bij Vilas Boas Invest, een bedrijf gespecialiseerd in vastgoed, investeringen en bedrijfsadvies.

We begrijpen het belang van een gepersonaliseerde aanpak voor elke klant. We hechten waarde aan het opbouwen van solide en duurzame relaties op basis van vertrouwen, transparantie en toewijding.

Als u persoonlijk advies nodig heeft om naar een woning te zoeken, neem dan contact met ons op.
www.vilasboasinvest.com

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Oppervlaktes

Perceel140000 m²

Camaragibe

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Middelbare school
SoortHuis
Bouwjaar1900