1 Bed Garden Studio Appartement op The Estates at St George - Unit B210

Bridgetown, St. George
Studio appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 55.93 m²
€ 168.098
Mooi studio-appartement met 1 slaapkamer (alleen met apparatuur) te koop en nu klaar om in te trekken.

Ontdek de belichaming van luxueus leven in The Estates at St. George. Dit uitzonderlijke appartement met één slaapkamer en anderhalve badkamer wacht op u, met een betoverend uitzicht op het zuiden dat uitkijkt over zorgvuldig aangelegde tuinen.

Genesteld in 32 hectare uitgestrekt land, waarvan 14,9 hectare is gewijd aan weelderige groene ruimtes, belooft The Estates een idyllische omgeving waar rust en gemak samenkomen. Hier kunt u genieten van de zachte streling van een koel boerenbriesje, op slechts 15 minuten rijden van het bruisende Bridgetown en de luchthaven.

Deze appartementen zijn zorgvuldig ontworpen met een niet-aflatende toewijding aan kwaliteit en elegantie.

De landgoederen in St. George zijn niet alleen een plek om te verblijven; Het is een levensstijl die opnieuw is gedefinieerd. De ontwikkeling beschikt over een schat aan voorzieningen op het terrein die aan al uw wensen voldoen. Stelt u zich eens voor dat u bij het zwembad ligt, zich in het zweet werkt op de tennisbanen of geniet van een welverdiende ontspanning in onze spa. Zin in een heerlijke eetervaring? De pub en het restaurant wachten op uw komst.

Bovendien zijn we er trots op dat we een bloeiend commercieel centrum voor de deur kunnen aanbieden. Hier vindt u een supermarkt voor uw dagelijkse behoeften, een gezellige coffeeshop voor die ontspannen ochtenden, een apotheek voor uw wellnessbenodigdheden en zelfs dokterspraktijken voor uw zorgbehoeften. In geval van nood kunt u verzekerd zijn van 24/7 dringende medische zorg.

De landgoederen in St. George zijn niet alleen een residentie; Het is een harmonieuze mix van verfijning, gemak en luxe. Welkom in een leven dat goed in balans is en prachtig geleefd is.

DTO

Voor bezichtigingen, meer informatie of om deze woning veilig te stellen, kunt u contact met ons opnemen:

* Woning ID: 51215
* Prijs: USD $ 181,000
* Oppervlakte: 602 m²
* Slaapkamer: 1
* Badkamer: 1
* Status van het pand: TE KOOP

* Woning ID: 51215
* Prijs: USD $ 181,000
* Oppervlakte: 602 m²
* Slaapkamer: 1
* Badkamer: 1
* Status van het pand: TE KOOP

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer55.93 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tennis

St. George, Bridgetown

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin