Halfvrijstaande hoekvilla van 5,5 kamers met privétuin van 134 M2

Bulle, Chemin du Motélon
Twee onder een kap • 5.5 kamer(s) • 229 m² • referentie: 6800.683_1
€ 1.633.593
MAAK JE KLAAR: HET JERICHO HILLS ADVENTURE BEGINT BINNENKORT

Welkom in de Jericho Hills, uw nieuwe oase van rust in het hart van de prestigieuze wijk die vaak wordt vergeleken met de Beverly Hills van Bulle. Gelegen op de hellingen van Jericho, geniet dit project van een van de laatste bevoorrechte adressen in de stad, terwijl het een zeldzame nabijheid van de natuur biedt - het aantrekkelijke bos van Bouleyres en de rustgevende oevers van het meer van Gruyère.

CF Immobilier presenteert met trots deze opmerkelijke set van zes luxe halfvrijstaande villa's, elk met 5,5 kamers, vergezeld van privétuinen van verschillende groottes en terrassen waar u kunt genieten van een uitzonderlijk uitzicht. Met royaal aangelegde oppervlakken en volumes zijn deze woningen ontworpen om uw wensen te overtreffen en te voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van comfort.

Dit project staat majestueus en biedt een unieke oriëntatie en een adembenemend panorama. U zult betoverd worden door het adembenemende uitzicht op de Voor-Alpen, en vooral op onze lokale trots, de Moléson.

De strategische ligging, dicht bij het stadscentrum, de snelweg en het openbaar vervoer, maakt The Hills of Jericho tot een bevoorrechte en unieke plek om te wonen. U bent nooit ver verwijderd van de drukte van de stad, terwijl u geniet van een rustig dagelijks leven omgeven door weelderige natuur.

Waarom genoegen nemen met minder? Maak van deze residenties uw nieuwe adres en omarm een dagelijks leven waar welzijn hand in hand gaat met uitzonderlijke landschappelijke schoonheid, zonder ooit ver weg te zijn van het bruisende hart van de stad.

Ruimten

Kamers5.5
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer229 m²
Bruikbaar29 m²
Totaal134 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Tuin

Chemin du Motélon, Bulle

Basisschool
Middelbare school
Openbaar vervoer
Winkels
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op bos
Panoramisch weergave op meer
SoortHuis
Bouwjaar2023