Huis te koop, District III., in Boedapest, Hongarije

District III
Nieuw huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 172 m²
€ 881.586

Het project, bestaande uit 4 eigendommen, zal worden uitgevoerd op Boedapest III. wijk. Op het perceel werden 4 huizen in de lengterichting gebouwd, elk met een apart topografisch nummer. Ze zijn te bereiken via een erfdienstbaarheid aan de rechterzijde van het perceel. Vanwege de helling van het perceel is het belangrijk om erop te wijzen dat de oprit verwarmd is!

De eerste 2 huizen aan de straatkant zijn al verkocht. De 2 resterende woningen bevinden zich aan het begin (einde) van de winter.

Indeling: begane grond – 2 garages, waarvan er één kan worden omgebouwd tot een kamer, een werkkamer of zelfs een wellnessruimte indien nodig. Vanuit hier is de 1e verdieping te bereiken via een trap of via een externe hoofdingang (en uiteraard ook via het terras), waar een woonkamer, keuken, badkamer, toilet, hal en een werkhoek (of een extra kamer op aanvraag) zijn gecreëerd. Als we de trap verder opgaan, bereiken we de 2e verdieping, waar zich 3 slaapkamers en een badkamer met toilet bevinden. Dankzij de platte dakconstructie functioneert het gehele vloeroppervlak van het dak tevens als terras. Overal staan glazen balustrades, waardoor je een prachtig panorama van 180 graden hebt.

De woningen zijn uiteraard uitgerust met de modernste technische apparatuur: vloerverwarming met warmtepompen, uitstekende energie.

Facultatieve bekledingen en sanitair waarvan de prijs in overleg is.

Het is momenteel voor 90% voltooid.

Bezit ca. 3 maanden vanaf de datum van verkoop (afhankelijk van de levertijd van de geselecteerde materialen)

Neem met een gerust hart contact met mij op om te bezichtigen!

Ik ben geïnteresseerd!

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer172 m²
Perceel500 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Terras

Boedapest

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens