Huis voor Kopen in Pommeuse, Frankrijk

Pommeuse
Huis • 7 kamer(s) • 5 bed. • 212 m² • referentie: 1418699
€ 466.000
iad France - Cindy Padey biedt: Ideaal gelegen, dicht bij scholen, vervoer en winkels. Kom en ontdek dit prachtige huis gebouwd in 2010 op een perceel van ongeveer 800 m² met een terras en een balkon, dit charmante huis meet ongeveer 212 m², het heeft een totale kelder met garage. Het bestaat op de begane grond: een inkomhal met trappenhuis en kathedraalplafond, een lichte woonkamer van ongeveer 62 m² met open haard, een eetkamer, een aparte ingerichte en uitgeruste keuken, een bijkeuken, een slaapkamer, badkamer en een apart toilet.
Boven: een ruime gang leidt naar 3 slaapkamers, een grote badkamer van ongeveer 15m² met toilet en een master suite met doucheruimte van ongeveer 20m². U zult verleid worden door deze woning met zijn hoge plafonds.
Dubbele beglazing, elektrische en houtverwarming, riolering.
Er moet wat decoratiewerk worden gepland, om zonder vertraging te bezoeken!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE D-index 220 en KLIMAATKLASSE B-index 7. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Cindy Padey EI (ID 59423), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van MEAUX onder het nummer 900254301, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers7
Verdiepingen3
Slaapkamers5

Oppervlaktes

Woonkamer212 m²
Perceel800 m²

Pommeuse

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2010
Energie-efficiëntiegraad
D
220
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
7